nerm629_ Sorum üstte kızlar 10. günün sabahında ilk idrarla test yapsam cikarmi elimde prodictor early diye bi test var ondada 6 gün öncesine kadar sonuç yaziyo çıkan varmi İliski yumurtlama zamanı oldu hamile kalma olasilginin en yüksek olduğu günde 🥰
Cokistersengelerbence nerm629_ benim yumurtlama 13tü 23ünde bu testi yaptım kıl gibi incecik çıktı sonra 2 gün arayla tekrarladım koyulaştı🥰
ebobel nerm629_ tabi ki çıkar benim ilişki 9.günü laboquick test ile silik çıkmıştı ertesi günü erken gebelik testi ile gün içinde yapmıştım daha belirgindi
nerm629_ tugbadoga inşallah bende sabah görürüm benimde regl agriisj gibi belim ağrıyor migde bulantım var bide inşallah psikolojik değildir sabah yapicam testin resmini buraya atarım bakabilirmisiniz☺️
nerm629_ Bir1kelebek yaptimda çok silik çıktı adet günümde daha belirgin silik çıkar ikinci gebeligimdede aynı öyle olmuştu bakalım perşembe günü adet günüm o gündede aynı markayla test yapicam
nerm629_ Bir1kelebek beyaz olanlar predictor early diye bi test pembe olan mimea diye bi marka adet günümü beklemek daha hayırlı sonuçlar almamı kolaylaştircak günler gecmiyo☺️☺️☺️☺️☺️
nerm629_ Cokistersengelerbence benimde adetim perşembe günü bakalım o gün yapicam bide çarşamba günü yapicam test
nerm629_ ebobel canım benimki aşırı silik çıktı adet günümde yapim Gene en iyisi 5 gunde bakalım nasıl çıkacak perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum eğer silik çizgiyi görürsem direk acile gitcem saglikocagiyla uğraşmak istemiyorum
ifott nerm629_ çook silikle belli oluyo, sende de var sanki o silik çizgi 💕 bikaç gün test yap koyulaşır inşallahhh
Bir1kelebek nerm629_ canım karanlıkta flaşla çekmektense gün ışığında flaşsız çekmen daha belirgin gösterir
yagmurksk Benimkine de bakar mısınız çatlamadan sonraki 8. Gün çok çok silik bi çizgi görüyor gibiyim