seda_ay mervekocdeniz aliye Balkan ozmene yaptırdım çok memnun kaldım 4500 tlydi nakitte 1 ay önce yaptırdım
meteniinannesi Neriman çelik’e yaptırdım özel kliniği var ve bebeğin kordon damarlarında ki kan akışına kadar söylüyor herşeyini çok detaylı inceliyor kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat 1800₺
meteniinannesi bsrm Kaçıncı haftadasınız? Ben düzenli olarak takibimi neriman hanıma yaptırıyorum her ay 1800₺ ve her muayenesinde detaylı ultarson tarzında bakıyor bütün organlarını inceliyor. Siz perinatolog mu arıyorsunuz?
Klncc Burtomda yaptırdım. Aşırı ilgililer ve detaylı inceleme yapıyorlar. 2 hamileliğimde de oraya gittim ve memnun kaldım. Fotoğraflar ve flaşla birlikte raporu da direk size veriyor
meteniinannesi Gulfmogz Klinikte doğurmuycam herhalde😂 kadının anlaşmalı olduğu iki hastane var doruk yada medicana birini seçicem orada doğurucam
meteniinannesi Gulfmogz Tamam görselsiz anlatayım doğum ücretine zam gelmeyecek miş onu öğrendim, yıl sonuna kadar aynı. 45-50 bin arası değişiyor hastane seçimi ve doğum şekline bağlı.
Aslibkts @meteniinannesi bende ilk doğumu Neriman hanımda yapmıştım ama şuan yalovaya gidiyorum. Ücret normal ücreti mi acaba sizin ayrıca bir sigortaniz vs mi var.
meteniinannesi Aslibkts Normal ücreti, eğer kartla ödeme yaparsanız 2000₺ nakit öderseniz 1800₺ doğum ücretleride 45-50 bin arası hastane ve doğum şekline göre değişiyor