Havva1990 benim gebelikte koleztas oluyor risk oluyor bunu doktora soyleyip gebelik sonlanmasini isteyebilirmiyim illa sonlanması iicn kalp mı durması lazım bilen var mı acaba ?
bbety Havva1990 17 18 haftaya gelmişsiniz galiba zaten hamileliğin yarısı geçmiş nerdeyse. Madem dr 3.ye hamile kalma dedi bunu 4 ay sonra mı hatırladınız tuhaf
Havva1990 altayimmm25 kaşıntım şimdiden başladı doktorm 3 ncü hamile kalma riskli senin iicn demişti ama Allah nasip etti ve erken kaşıntım başlayınca korktum daha önce iki bebeğimi de 2 ay kuvez yolu bekledim
altayimmm25 Havva1990 ciddi derecede ürtiker oldum. Belki geride bakılacak bir çocuğum yok o konuda sizi anlamayabilirim ama geceleri delirdiğiö zamanlar uyumadığım zamanlar oldu. Rabbimin verdiği cana kendi kalp durması ve riskli bi durum yoksa kıymamanızı öneririm
efnanhiraa Tamammyeterr neden bahane etsin riskli bir durum var 2 evladı daha var sanırım anladığım onları da düşünmek zorunda ediyorsa da ediyor bu kimseyi ilgilendirmez bilgi için sormuş yargılamamak lazim
Havva1990 altayimmm25 zaten kalp durması vs yoksa almazlar diye biliyordum ben bugün doktorum öyle söyleyince yazmak istedim
bbety Havva1990 Yani siz şu an 3 çocuğu bekliyorsunuz ve Doktorunuz size bunu yapmasaydın mı dedi. Eğer öyleyse zaten kendi sağlığınızla ilgili zor bir dönemden geçerken sizi karnınızdaki bebekten soğutmuşsa doktoru değiştirin