OnlyBaby Öncelikle Allah işini kolaylaştırsın. Bu yoldan geçmiş biri olarak sana birkaç tavsiyem olacak. Doktorlara değil Allah’a güven. Doktorlar sadece bir vesile. O,ol demeyince asla olmuyor. Alanında iyi olan bütçene uygun,evine yakın bir doktorla ise başlamanı tavsiye ederim. Tedavi sürecinde çok sık gidip geleceğin için yol seni yormamalı. Ani durumlarda da gidip gelebilmelisin. Ne kullanırsanız kullanın erkek sperm sayısına ya da hareketine etki etmez. Neyse o. Haa fayda görenler olabilir. Bu sayılı kişiler. Erkek interfilitesi zor. Ama bu olumsuz olacağı anlamına gelmez. Sperm olması bana göre yeterli. Aşılamayı ben de tavsiye etmem. Neden? Erkek interfilitesi vakalarında aşılamanın olumlu sonuç verme oranı düşük. Çünkü doğal yoldan farkı yok. Doğal yoldan olsa zaten olurdu. Olmuyorsa tüp bebeğe yönleneceksin. Bunda korkulacak bir şey yok. Birçok kadın tüp bebeği gözünde büyütüyor. Ama bana göre kestirme yol. Sadece sonucum pozitif olacağına odaklanman ve süreci sakin şekilde yürütmen gerekiyor. Ne istediğini bilmen de çok önemli. Erkek interfilitesi vakalarında tüp bebek çok daha iyi sonuçlar veriyor. Bu şekilde hamile kalan onlarca kadın var. Ben olsam aşılama ile zaman kaybetmem. Sebepsiz interfilite hastaları aşılama yaptırabilir. Bu mantıklı. Ama sebebi olan hastalar aşılama ile zaman kaybetmemeli. Stresle değil sakinlikle ve iyi bir doktor bularak süreci yönetmelisin.