ppmerlina Akşam kahveleri çayları içildi mii Ben şimdi yaptım. Şekersiz kahveyle 1 kilo şeker yiyorum shskdhslshj
Cimcime30 ppmerlina afıyet olsun cnm ıkı bardak çay ıctım o da zorla ateşler ıcınde yanıyorum bırden üşütme tuttu eklem yerlerım ağrıyor
eslem2121 ppmerlina afiyet olsun ben kocamın köyündeyim ne kahvesi erken uyuyup sabah erken mesaiye başlamamız lazım bebişler uyudu kocam uyudu ama uykum gelmşyor yerim değişince uyuyamıom aşkitellam ama olsa da içsem🥺
Huzurr ppmerlina afiyet olsun canım normalde kahve hastasıyım resmen ama bu hamilelikte içemiyorum gitmiyor :(
Cimcime30 ppmerlina Aynn cnm Bnde ona şaşıyorum regl donemınede giriyorum az kaldı onunda etkısı ay ben bırde bugün domates aldım konserve ıcın Iyı nı yarına yapmam lazım Iyı b.. yedım
ppmerlina tahamommy Teşekkürler hanımefendi bayanıı 🤭😍 Evlendiğimde annemin işten çok yakın arkadaşı çeyiz hediyesi olarak almıştı Karaca’ymış bakmak istersen 🌹
ppmerlina tahamommy ilk defa şimdi kullanıyorum normalde çini tarzında bir takımım var onu kullanırdım ama küçük boy 🥹🥹💕
bebisliozlem ppmerlina Aaa lcw home sandım ben onu 😍 birkaç yıldır her sonbaharda home’a geliyor bende bu sene alacaktım ama halâ en ufak bir indirim kuponu kırıntısı yok 😅