Elamomy Yademm bence kiz canim ya hatlar yumuşak gönlünce olsun tabi Seninde benim gibi iki kizcen olcak gibi
Kezban_422 Yademm bence pipi bnm de böle ultrason resmi var bnmki tam net ama 20 haftada kesinleşti hep koz koz deiler 20 haftaya kadar kız biliyorduk meğer oğlanmış kandrmış bizi 😂😂
Yademm Kezban_422 ayyy inşallah Buda pipidir bi kız dediler bi erkek olabilir dediler ne olduğu belli değil ya😂
Yademm Kezban_422 bu bagırıyo ben pipiyim diye be gülüm bana gösterdi doktor bacak arasını çıkıntı vardı böyle diyorum kordon olsa göstermez herslde bi kızım var bide erkek olsa sağlıklı yeter ama bakalım🫢
Kezban_422 Yademm inşallah Allah gönlünüze göre versin Bnmde bir oğlum vardı kız diyince umitlenmiştik heveslenmiştik ama buda oğlan çıktı 😁
staRmama Yademm ay ben de öncekilerde kız gibi duruyordu 😂 inşallah gönlünden geçen olur hayırlısı ile aşkım💖
Yademm Kezban_422 Hergün doktora gidesim var bi bakın diye ama durduruyorum kendimi 😂🫢 inşallah Sizede minnoş mı kız nasip olur benim nu tüp bebek olduğu için erkek olursa bı kız bi erkek yeter dedim ama bakalım ne cıkıcak
Kezban_422 Yademm hm Allah sağlıkka kucagınıza almayı nasip eder inşallah hayırlısı olsun 😊🤲🤲inşallah 3 . Çocuğa cesaret edermıyım bilmem ama inşallah nasip eder Rabbim bi koz evlat sağlıklı sıhatli😊🤲🤲