Yademm Meral_63 13 olucaz doktor erkek olabilir ama kordonda olabilir dedi kordon mu sence resimdekiler
gamzetrk Meral_63 sence ne 15 haftalık secde eder gibi kapandı doktor göremedi son dakika pipiye benziyor kendini erekege alıstır dedi ilk başta direk pipi gösterse hah bu erkek dicem ama sakladı bnde kız hissediyorum
Yademm Meral_63 belirsizlik çok kötü biri kız olabilir dedi biri erkek olabilir dedi tabi önemli olan sağlıklı olması ama biran önce ögrenseydık🫢
Meral_63 Yademm bana da öyle dediler ama 11 haftalık kız dedi 13 haftalık erkek dedi 15 HAFTALIK kız dedi 23 haftalık hamileyim ve kız bebişim 🙈
minikmucizemm__ melekannesi60_30 bence seninki de erkek canım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 ❤️ melekannesi60_30
melekannesi60_30 Yademm burda 17+6 ydı cinsiyeti kağıda yazmıstı üzerine konusamadık bende deisrmi merak edyrm
Yademm gamzetrk doktorda olabilir ama kordonda olabilir dedi bilmiyorum inşallah kordon değildir bitane kızım var
gamzetrk Meral_63 o yüzden kız düşünüyorum pipi gördüm dedi ama bnce kız kordonu falan olabilir belki diye düşünüyorum