Kfjfjfkfkfldkkf Kızlar yenidoğanda deterjan olarak ne önerirsiniz Siveno çok önerdiler aldım fakat ağartıcı içeriyor sanırım içinde bir kaç kıyafetin rengini soldurdu 30 derece 600 devirde yıkadığım halde farklı ne önerirsiniz
Denizj Kfjfjfkfkfldkkf aa şaşırdım bende siveno kullandım 40 derece 800 devirde yıkadım hiç bişey olmadı ki bi kaç takımın trendyol yorumları iyi değildi soluyo falan yazmışlardı onlara bile hiç bişey olmadı
aslhnkrts9 Kfjfjfkfkfldkkf doğal olan galiba fakir life baby olan marka var E bebekte onu ve minies kullanıyordum ben artık sadece fakir kullanıyorum
Miniboy Kfjfjfkfkfldkkf ben beyaz- açık renkli- koyu renkli hepsini yıkadım. 30 derecede 600 sıkma devrinde renk solma yada herhangi bir sorun yaşamadım.
curlyanne Kfjfjfkfkfldkkf siveno kullandım ama hiç dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım hatta hastanede giyeceğim pijama, sütyen gibi şeyleri de siveno ile yıkadım bebeğe temas edeceği için onlarda da renk solması olmadı koyu renkler olmasına rağmen
penbe_karisi Ben duru granül sabun almıştım 30 dk 400 devirde yıkamıştım hem mis gibi kokuyordu hemde hiç kirismadi
penbe_karisi Kfjfjfkfkfldkkf çok güzel kokuyor yumuşatıcı gerektirmiyor kıyafetleri yunus yumus yapiyorrr
Kfjfjfkfkfldkkf Aslında e bebekten babymalldan aldığım kıyafetlerde falan bir solma olmadı pek ama LCW den aldığım bir kaç tulumun rengi soldu isimli nevresim takımı falan yaptırdım bu sefer onları yıkamaya korktum rengi çıkarsa falan diye