vascenceloss Güzel arkadaşım ben sana hepsini kullanmış denemiş biri olarak şunları söylemek istiyorum. Bizde sadece eşimde hız problemi vardı ve 3 yıl olmadı gebelik. Bu 3 yıl içinde ilk başta 6 ay ilac kullandirdi doktorlar ama olmadi. Sonra biz bu yazilan arı sütüydu macundu pekmezdi ginsengdi çakşır otuydu hepsini denedik yine sonuç alamadik. En son ibrahim Saraçoğlu nün keçi boynuzu kürünü gördüm birde onu deneyelim dedik ne zarar gelir . Her gün eşime 5 adet taze keçi boynuzunu 6-7 dk kaynattim soğuyunca icirdim 1 ay boyunca günde 1 kere. Videonun altindaki yorumlarida okudum hep herkes iste uzun zamandir olmuyor ama bunun sayesinde hemen o ay oldu gibi yazilari görünce pek ihtimal vermedim açıkçası ama ümitlenmistimde. Yinede hemen o ay beklemedigim icin aklima hic gelmemisti ama Rabbime şükürler olsun biz şifayı bu sekilde bulduk hemen o ay hamile oldugumu öğrendim gerçekten cok şaşırmıştım şimdi 5 aylığız. Sana tavsiyem hic kafa karistirmadan önce bir bunu deneyin zaten 1 ay içiliyor. İnşallah Rabbim sizede bununla birlikte şifa nasip eder bebeğini kucağına alırsın keçi boynuzunun bu mucizesiyle sizde muhakkak tanışın ☺️