vascenceloss Eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak o sırada kullanabileceğimiz takviye önerisi olan var mı promen K, proxeed plus, maxi go birçok şey duyuyorum sizce hangisi sizler nasıl süreçlerden geçtiniz
Cimcime30 vascenceloss bız zeucıt kullandık ameliyat oncesı 15 mılyon olan sperm amelıyattan sonra 54 mılyon oldu
Denizz44 vascenceloss İlaçta kullansın ama keçiboynuzu pekmezi çok güzel şekilde arttırıyor hem kalitesini Hemde hızını deneyin mutlaka 🌸
bkb35 vascenceloss benim eşimde de vardı ameliyat oldu. İlaçlar bir işe yaramadı biz macun aldık modern aktar sitesinden adı erkeklere özel macun diye geçiyor. 3 ay içerisinde hamile kaldım. 1 yılda düzelmeyen 2-3 ayda düzeldi bu macun sayesinde. Deneyin derim kaç kişiye önerdiysem işe yaradı kendimiz de dahil 🙏🏼
Veronika1 Denizz44 ben de bunu yazacaktım eşim düzenli kullandı günlük 1 yemek kaşığı yedi o ay hamile kalmıştım bence faydası büyük
october vascenceloss 3 tüp bebek denemesinden sonra sonuncuda sonuca ulaştık, eşimin sperm dna hasarı %3 çıktı neredeyse yok yani hasar. her gün nargile içer bu arada
Lavista Ginseng, Q10, omega 3, Larginin, çinko başlıca spermi harekete geçirenler. Keçiboynuzu özü, çakşır otu, propolis, arı sütü bal gibi ürünleri kullanıp da sonuç alanlar var.
Cimcime30 vascenceloss yok aşkım bu seferde Bnde sorun çıktı sımdı adet olunca ılac tedavısı baslıcak doktor
tekrarken vascenceloss bizde öyle sıkıntı yoktu ama olmuyordu bebekte Dr Kaliteyi artırmak açısından karı koca bize cns life vermişti
buse76 tekrarken işe yaradı mı peki eşimde ileri hareket sorunu ve morfoloji sorunu var bize de doktor yazdı bundan hem sarı kutu hem siyah ikisini de aldınız mı siz
Pemberuya vascenceloss cnm merhaba mutlaka arı ürünleri tüketsin. Yani karışım vs arı sütü propolis babam arıcı bu karışımlardan verdiğimiz herkesin nerdeyse bebeği oldu aşırı faydalı bence inşallah sizde faydasını görürsünüz. Eczanelerde de var sanırım altarda var mıdır bilmiyorum ama
tekrarken vascenceloss histeroskopi oldum Bu ilaçları kullandım 2 ay sonra bi kimyasal gebeliğim oldu Şuan da 6 haftalığız Yani tamamen ona da bağlamam ama etkisi de olmuştur illaki ama işte kimyasal da olsa 2 kere oldu gebelik