Tkd Merhaba hamilelikte yaşadığınız en garip bulantılar nelerdi? Benim izlediğim diziden bile midem bulanıyor tiksinti geliyor ama asla kusma yok ve günümü rezil edecek boyutta değil:( kız olursa mı bulantı çok oluyor erkek olursa mı?
Srfblt Tkd ben çaydan çok tiksindim, buzdolabının kapağını açmak istemiyordum o koku beni öğürtüyordu ve banyoda Şampuan kokusu 🤢🤮 bunlar beni mahvetmişti 😂🤭
vilanelle Tkd benim kız bebek, zaten her şeyden tiksindim de garip olarak kocam bana değince bulanıyodum bazen :D
MadameTussauds Tkd Oglumun Esimin hatta kendi kokumdan, parfüm kokusu, yumusatici, bulasik makinesi, buzdolabi, sogan sarimsak salca kokusu, tavuk yani aslinda hersey skkkdkd 😂🥹
Esra11_10 Tkd ben mutfağa girip yemek yapmak istemiyordum kusuyordum direk kız ve erkekle alakası yok bence bazılarında hiç bulantı olmuyo benim canım çıkmıştı ağlıyordum açlıktan kusmaktan boğazım tahriş olmuştu pizzayı çok severdim tiksinip yiyememiştim ketçap severdim oda öyle tiksindim kola içmeyi de tamamen bıraktım o dönemde
vanilya_kokusu_ Tkd bende yasak elmaya baslamişimtim hamileyken sonra baktım izleyince bulantım oluyor 😂😂bir ara telefonum dan bulanıyor du çok garip 😂 bulaşık deterjanı kaç marka değiştiririm ama aynıyım hala şampuan