Ecrinpoyraz Ayrıntılı ultrasonda beyinde kist görülen oldu mu ? Bizde ayrıntılı da beyninde kist var ama bebek büyüdükçe geçiyor ek bir bulgu olmadan anlam ifade etmiyor dediler. Bu durumla karşılaşan olduysa lütfen sonuçta ne oldu yazar mısınız
Fidan0911 Ecrinpoyraz merhabalar çok geçmiş olsun bebeğinizin son durumu nedir banada kist var dediler 20 haftalığım 24. Haftaya kadar geçer dediler 24 haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
4567788 Ecrinpoyraz pazartesi doktora gittim ve çok şükür kaybolmuş kistler. Doktor diğer tahlillerinde bi sıkıntı görmediğim için tek başına bi anlam ifade etmez kapanır korkma demişti gerçekten de öyle oldu korkmayın kapanıp gidiyor .
ebruu060619 Fidan0911 içiniz rahat olsun, ablamada demişlerdi bebeğin beyninde kist var diye aynı şekilde bir daha ki kontrole geçer demişlerdi gerçekdende öyle oldu bir daha ki kontrolde geçmişti, içiniz rahat olsun 🌸
Ecrinpoyraz Fidan0911 merhaba bana 28. Haftada geçmeyen görmedim dedi doktorum. Sonra başka doktora gittim. Ense kalınlığı da var down olabilir dedi. En son fetal dna testi yaptırdım herhangbir kromozom hastalığı yok gözünüz aydın denildi şuan 23. Haftadayım. Ay sonu kontrolüm var bakalım kistler ne durumda olacak. Ama çok araştırdım hep geçer diyorlar
Birisiii282828 Ecrinpoyraz Merhaba 🩷bir gün arayla doğum yapmışız öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🩷benimde bebeğimin beyninde kist var bir ayinin dolmasını bekliyoruz sizin son durumunuz nedir
4567788 Bende de aynı durum görüldü. Pazartesi kontrolüm var bir ay aradan sonra gidicem. Tekrar baktırıcam büyük ihtimalle bir sonraki gelişine kaybolur demişti . İnşallah öyle olur 🙏🏻 hatırlatırsanız eğer yazarım size de 🙏🏻