muhber Tekirdağ şehir hastanesinde detayli ultrason yaptiranlar , ne kadar sürdü, ultrason fotoğrafini verdiler mi, memnun kaldıniz mi bilgilendirir misiniz
myangelson muhber 10-15 dk falan sürdü. Ultrason fotoğrafı siyah beyaz verdi sanki yanlış hatirlamiyorsam, ama renkli vermiyor telefona resim çektirmeye izin veriyor. Benim oğlum yüzünü göstermediği için doktor 4d poz yakalayamadı o yüzden çekemedim. Ben doktoru çok beğenmiştim çok tatlı güler yüzlü bir doktordu
deletedmom43191 muhber esra hanim cekti detayli ultrasonu evet memnun kaldim guler yuzlu ilgiliydi doktor fotograf verdi telefonla ultrasondan da cektim muayene sirasinda sohbette ettik cok tatli kendisi
Mukadder_44 muhber ben yaptırdım bir 10 15 dk sürdü video bile çektirdi doktor çok güzel ultrason resmi de verdi gayet güzeldi yani
minikurabiye7 muhber murat bey hala orada mı bilmiyorum 11. Haftada cinsiyet öğrenmiştik kendisinden iyi bir doktordu
myangelson imran2334 detaylı yapan Esra Altan erbilen di. Şehir Hastanesi’nde takipli gittiğim doktor yoktu
321duru123 ABusraaaa ben Bayadır araştırma içindeyim berker beyi baya öven var birde Abdurrahman beyi sizde bir soruşturun isterseniz
myangelson ABusraaaa orada yapacaktım ama nasip olmadı memlekette yaptım. Muayenelerde de oraya gitmeye başlayacaktım 1 kere gittim tekrarı nasip olmadı. Öncesinde namık kemal takipliydim detaylı falan yapılmıyor diye beni başka yere yönlendirdiler şehir hastanesini daha çok beğenmiştim oradan devam etmek istemistim
ABusraaaa 321duru123 anladım ordaki doktorlari hiç bilmiyorum bitek detayliyi yapan Esra hanımı biliyorum ama oda doğuma girmez gibi. Perinatoloji bölümünde kimlere baktığı için. Şuan çorlu devlete gidiyorum ama doğum için ya şehir yada namık kemal düşünüyorum ama hangi doktor iyidir bı fikrim yok
gamzekrns ABusraaaa Merhaba nkü’yü düşünüyorsanız araştırmanın özel randevu sisteminde Batuhan hocayı öneririm çok iyi bi doktor bende burada doğum yapacağım riskli gebelik olduğu için doğumdan sonra bilgilendiririm sizi de 🌸
ABusraaaa gamzekrns ya ne zaman doğum ? Tam emin değilim bilmiyorum şehir hastanesini çok tavsiye eden oldu ama Namık Kemal de güzel diyorlar doğumdan sonra tecrubelerinizi paylasirsaniz gerçekten çok sevinirim 🙏🌸
gamzekrns ABusraaaa biraz riskli bir gebeliğim var ama bir sıkıntı çıkmazsa ekimin ortası veya sonu gibi bekliyoruz bakalım, şehir hastanesini bende çok istemiştim gerçekten güzel bir hastane ama riskli gebeliğimden dolayı doktor nkü’ye yönlendirdi el mecbur buraya devam ediyorum bir de ben kıbrıstan geliyorum baya geç başladım takip için ama hiç sorun etmiyor her iki hastanede, her ikisinde de doktorlardan memnun kaldım
ABusraaaa gamzekrns ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallah doğumdan sonra tecrubelerinizi bekliyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olur 🙏
Nazlii59 Kızlar konuyla bağımlı mı bilmiyorum da doktorum perinatoloji için beni de edirne tıp fakültesine yönlendirdi bu detaylı ultrasonla aynı şeymi eğer aynıysa edirne tıp mı tekirdağ şehir mi? Hayraboluda oturduğum için ulaşım bana her noktaya eşit sayılır mesafe dert değil iyi bir doktor olsun yeter
Seren22 Nazlii59 ayni oluyor canım hangi hastaneden randevu alabilirsen oraya gitmek lazım. Tekirdağ’da randevu bulamadım ben Edirne’den alacağım ama tıp fakültesi değilde devlet hastanesinden
Seren22 Ben nkü de emel hanıma gidiyorum çok memnunum, tavsiye ederim. Detaylı ultrason için Tekirdağ şehir hastanesinde randevu bulmak çok zor hiç açılmıyor bende. Oyüzden Edirne 1. Murat hastanesinden randevu alacağım.
gamzekrns ABusraaaa çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amin inşallah mutlaka yazacağım 🌸💕
deletedmom43191 melikealtin eşim yanımda yoktu işten izin alamamıştı o gün ben çocuklarımla annem babamla gittim evet cinsiyeti söyler