PapatiA mervesdoruk bu uygulamaya yada googleden bi uygulama açıp adet tarihinizin ilk gününü yazarsanız şu kadar günlük diye hesaplıyor
arsesraa Kızlar ben 3+4teyim. Adet tarihime 4 gün kala pozitif gördüm ve betam 28.30 çıktı. Adetim geçtikten sonra tekrar kan vereceğim yükselir mi sizce?
melkor nesey34 7+3 de hem bebek hem kalp atışını ultrason da duydum biraz daha bekleyın Bnce erken olabilir
zeyyy_ @mervesdoruk canım daha çok erken görünmez bence ben haftalardır görmek için sürekli doktora gittim beta 5000 de göründü
Sevgiiss zeyyy_ ben 2 kez gittim 4+4 vajinal ultrasona baktı kese gördü ölçmedi bile çok küçük dedi. 5+3 te gittim karındna ultrasonla baktı kese gördü 12.4 mm dedi haftaya gel dedi 😁 kan falan aldı sonuçlara bakarız dedi
zeyyy_ @Sevgiiss ayy maşallah büyümüş biz 8.3 mm geldik gayet normal haftasına göre dedi inşallah bi bebeği de görseydik benim ilk bi de tam tedaviye başlarken sürpriz oldu heyecanlıyım öğrendiğimden bu yana kaç kere gittim doktora görelim görelim diye 🥰
Sevgiiss zeyyy_ ayyy maşallah sürpriz bebek 🙏 ne kadar kıymetlidir şimdi 🌸 inşallah kalp atışını da görürüz kuzum bende çok heyecanlıyım 😍