PapatiA seweyt baktı canım güzel dedi sadece hafta gel bakalm dedi ama başka hiç bısey demedi yanı bende sormadım 😀😀
tekrarken PapatiA şükür kalp atışını duydum ben darısı bekleyenlere inşallah Alttan baktı öyle duyuldu
nesey34 hilal0100 merhaba ben altı haftalığına kese var ama bebek yok haftaya doktor tekrar gel dedik yedi haftalık olacak o zaman da bebek olması kürtaj dedi sizde durumlar nedir acaba bebeği falan gördünüz mü nasıl oldu acaba ben çok korkuyorum kafam çok karışık
hilal0100 nesey34 merhaba canim bebek 5 6 haftalikken gorulmez 7 8 haftalikken gorulur cunku mm boyutunda bendede 5 haftalikken sadece keseyi gorduler icin ferah olsun bacim 💓
melkor nesey34 7+3 de hem bebek hem kalp atışını ultrason da duydum biraz daha bekleyın Bnce erken olabilir
nesey34 hilal0100 merhaba ben de altı haftalık hamileyim kese var ama bebek yok doktor haftaya tekrar gel dedi yedi haftalık olacak o zaman da bebek olmazsa kürtaj falan dedi çok korkuyorum sizde nasıl oldu acaba
Sevgiiss nesey34 merhaba boş gebelikte beta güzel yükselmez diye biliyorum, artış olur ama yeterli kadar olmaz. Birde lekelenme kanamanız var mı ? Yoksa vajinal ultrasonla bakıldı mı kese kaç mm çıktı
hilal0100 nesey34 hic korkma 8 .haftada goren bile var kanaman yoksa korkulacak bisey yoktur doktorlara bakma sen
tekrarken nesey34 bugün tam 6 ben Karından baktığında görmedi ama alttan muayene de gördü Erken olduğu için karından görünmemesi normal dedi
nesey34 Sevgiiss kanama herhangi bişeyim yok kese mm bilmiyorum malesef burdaki doktor pek insanla konuşmuyorlar ama resim var 6 haftalıgım ultrasyonda gördü ama bebek yok dedi haftaya gitcem olmazsa kürtaj diyor😕
Sevgiiss nesey34 kağıtta yazıyordur canım atsana fotoğrafı , birde kese 25 mm olana kadar bekliyorlar sanırım doktorlar