cans7 Selam annişler 37+1 deyim sancın veya suyun gelirse gel dedi doktor kontrolüm 11 eylülde. Sancı olmadan doğum belirtileri veya bebeğin kanala girdiği nasıl anlaşılıyor tecrübeli anneler yazabilir mi 🥰
tekrarken cans7 ben son ana kadar hiç belirti yaşamdım desem :) 40+5 de doğum yaptım Aynı gün sancım başlamıştı ama 4-5 gün öncesi afedersiniz balgam gibi bi akıntım olmuştu o nişandı sanırım
cans7 tekrarken hıı ben en son gittiğimde 10 gün önce gitmiştim sanırım 36. Haftamda bebek kilosuna bağlı doğum şeklin belli olur 3200 gramdı normal doğum çok istiyorum ama hayırlısı olur inşallah bu şekilde kilo alırsa sezeryan olma ihtimali var dedi
oglussannesiiii cans7 aynısını ben yaşıyorum bebeğim 1 buçuk hafta önden gidiyor birazcık kilolu şuana kadar normal doğum olabilir diyor ama ilerleyen zamanda böyle kilo alırsa sezeryan olur diyor banada 35 haftayım 36+5 hafta gibi gözüküyor yavrum
tekrarken cans7 sezeryan veya normal diye şartlama kendini sağlıkla al evine gel en önemlisi o Normal diye şartlarsın sezeryan olunca kendini suçlu hissedersin bende öyle olmuştu en güzel doğum en sağlıklı olanı
cans7 tekrarken aslında nasıl gelirse o şekilde hoşgelsin diyorum ama bir yanım illa normal doğum olsun istiyor çünkü sezeryan nerden baksanız ameliyat sonuçta ve bende tip1 diyabet var yaranın iyileşmesi zaman alacak
tekrarken cans7 alttan kesi dikiş olan çok doğum var doktorun illaki yaranın çabuk iyileşmesi için bişeyler önerir sağlıkla evine dön gerisi illaki hallolur Allah’ın izniyle