Birdokunusmakrome canim benim 10. Gün artmaya baslamadi hala kanda 0 çıkıyordu. Belki 14. Gün gitsem benim de 114 çıkacaktı ve direk dış gebelik mi diyeceklerdi. Ayrıca bunun kimyasal gebeliği de var, intrauterin sağlıksız gebeliği de var nasıl böyle bir teşhis koyuyor? Ben de dış gebelik geçirdim biliyorum süreci, bu arkadasin da gec dollenme olmus olabilir ve 7. Günde artmaya başlamıs o yuzden de 8. Gün düşük çıkmış olabilir. Zaten kimse aman sakın bir daha baktırma demiyor ki ne olursa olsun kese görünene kadar iki günde bir takibe devam edecek ki eğrisi doğrusu anlaşılacak. Sadece durup dururken strese sokmaları çok saçma. Benim de çok erken farkedildi dış gebeliğim ama kac hafta takip ettik, çok yavaş artıyordu doktor nerdeyse 3 hafta sonra dedi artık sağlıklı olma ihtimali kalmadı önce küretaj yapıp (çünkü rahimde sagliksiz ilerleyen bir durum da olabilirdi) sonra kan değerin düşmezse dış gebelik olduğuna emin oluruz metotreksat veririz dedi. Süreç bu anlatabiliyor muyum tek bir gününden düşük değerle dış gebelik denmez.