maviboncuukk hilal0100 boşver sen başka yerde iki günde bir yine ver boş yere strese sıkıntıya girme kalp atışı belli olmuyor kimi 7 kimi 8 kimi 9.haftada duyuyor.Önemli olan betada yazan sayı değil dediğim gibi gösterdiği artış.10 gün bekleme tabi ki ver mutlaka bir kere daha bak bakalım artış göstermiş mi umarım gösterir sağlıkla kucağına alırsın canım Allah isteyen herkese nasip etsin.
hilal0100 maviboncuukk aminnn amin amin insallah sende hayirlisiyla saglikli bir sekilde kurtul hayirla dogur bacim allah sonsuz kere razi olsun en yakin zmanda gidicem ❤️
october hilal0100 sağlık ocagı doktoru ne bilsin bakma sen. herkes kadar dış gebelik ihtimalin var elbette ama bunu değerleri görmeden tanısallaştıramaz sen iki günde bir aynı yerde kan ver 🥰
hilal0100 october valla cok haklisn bilmeden konusuyorlar bos bos daha ikinci degeri vermrmism 111 cikinca ney dusuk cikmista dis gebelik olabilirmis full can skntisi bunlar cok sagol canm benim sende hayirla dogur insallah 💓🥰 allah razi olsun
rabiiiij muhtemelen geç dollenmedir benimde beklenen adet tarihinden 8 gün sonra 46 cikmisti hiç strese girmedim 2 günde bir kan verdim düzenli artışı görüp değer 1500 ustu çıkınca keseyi görmeye gittim içini ferah tut bu durumda kendi kendinin doktoru ol
hilal0100 rabiiiij yaaa arkadasim cok sagol allahta seni darda koymasin icimi ferahtattin kese ve bebek goruldumu
hilal0100 rabiiiij haklisn valla doktorlar bos bos konuusyor bilip bilmeden can skyor allah razi olsun hayirla dogur sende ins canm
Busraaaakkk hilal0100 ben ilk 147 ile öğrendim, daha sonra 497 oldu diğerinde de 1.700 oldu onda da zaten keseyi ve bebeği görmüştüm dış gebelik şüphesi ortadan kalktı
ValideSultan hilal0100 geç döllenme olabilir yada gerçekten dış gebelik olabilir mutlaka doktorunu dinle yada başka doktorda git çünkü dış gebelik fazla büyürse yumurtalıkların ciddi zarar görür
neslihanataizi hilal0100 tamam çiçeğim allah razı olsun yazacağım inşallah takipteyim bende hepinize dua ediyorum inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar versin 💕 umarım güzel ilerler
hilal0100 neslihanataizi aminnn insallah canim Benim bende ssni takibe aldim sen hangi ildesin bu arada 🥰
1_Pandackk hilal0100 büyük ihtimalle geç döllenmedir düzensiz adet oluyorum 12 Şubat’ta adet olmuştum ama beklenen adet tarihim 12 mart en geç dedik test yaptım yoktu o ay içinde 2 kez kan verdim yoktu nisan 7 sinde hamile olduğumu öğrendim
Ozgenurribo hilal0100 bence acile gidin bi kan verin 2 gün sonra düzenli yükseliyor mu bakın bende sağlık ocağıyla aynı sorunu yaşadım baktım düzenli arttı doktoruma attım evet var dedi ilki 34.05 çıktı 2. 69.9 çıktı 15 Eylül de kontrole gideceğim kese görmek için bat da 1 Eylül
hilal0100 Ozgenurribo canm bende 18 eylulde gidicem ins ikimizimde bebegi sagliklidir ❤️ hayirla doguralim ins