Papatyaaam1 [silindi] ıkı gündür tıktokta bı akım başlatmışlar 38 36 haftalıkken kalbî durup bebeklerını anne karnında kaybedenler ınanılmaz üzülüyorum ve etkılenuyorum söyle şeylerden
Mavi-gokyuzu Papatyaaam1 Ayyy çok üzücü. Rabbim kimseye göstermesin. 🤲🏻 ben pek izlemiyorum öyle paylaşımları çok etkileniyorum çünkü 😔 siz etkilenmiyor musunuz?
Papatyaaam1 Mavi-gokyuzu etkılenıyorum ızlememeye çalışıyorum ama karşıma ılla o çıkıyor bende unutup ızlıyorum
nuraymommy 24 yaşındayım 10 mart doğum günüm haftaya göre 3 mart doğum görünüyor hediye gibi gelecek inşallah 🥹💖
Mavi-gokyuzu nuraymommy Ne kadar güzel bir hediye ☺️☺️ haftama göre 1 mart ta bekliyoruz bizde eşimin doğum günüde 1. Mart bu yıl ki hediyesi belli oldu 😁
Mavi-gokyuzu Papatyaaam1 Bir kaç tane öyle paylaşım izlendiği zaman hep o yönde çıkıyor. Sanırım ilgimi çekmiyor diye bir seçenek var dır bir dönem belki işaretleyebilirsin
NNSKA october içimi okudun bende 27 yaşındayım ve daha yeni hamileyim 28 haftalık bakalım nasip bu işler 😂😂 biraz erken atılmış kızlar hayata 😂😂