busraaa570 minikelebek_ 36+5 olduk mide bulantım var iki gündür benimde bebek üç hafta önde yarın sezeryan için gün alacağım doktorumdan beni çok zorluyor kilosu ve pozisyonu dikiş yerim çok açıyor ve belime sürekli ağrı giriyor hayırlısıyla doğursaydık 🙃
minikelebek_ busraaa570 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benimde bebiş 37 haftalıkken 3500 kiloydu napıcaz bende bilmiyorum doktorda sorun yok dedi ama
busraaa570 minikelebek_ benim 35 haftalıkken 3300 dü bakalım yarın kaç kilo olmuş 3500 ü geçti çok ağır çünkü çok zorlanıyorum kızım 3200 doğmuştu
Mhtpbkrc Son 30 benimde dün nst de sancı çıktı ama hissettiğim şiddetli bi ağrı yok her an gelebilir mi bilemiyorum 😅
minikelebek_ Mhtpbkrc sağlıkla gelsinlerde inşallah 😂🌸 bende 35-36 haftalıkken sancım çıkmıştı serum takıldı,37. Haftada sancı çıkmadı
momkrm19 minikelebek_ uygulamaya göre 31 ama sezeryan olacağım için 21 🌝 ikinci olmasının rahatlığı var başıma gelecekleri bilmeme rağmen 🫣 hazırlıklar bile tamam değil hallederiz kafasındayım. İkimiz de iyiyiz şükür diyelim
minikelebek_ busraaa570 bende zorlanıyorum en son 3500 benimde inşallah çok fazla kilo almamıştır doğuramam diye korkuyorum 🥲