minikelebek_ Mide bulantım var neden bilmiyorum 🤷♀️ çok halsizim hiç yürüyüş spor yapasım yok nasıl doğurucam böyle bende bilmiyorum ilk gebeliğim 🥲 ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor belim ağrıyor onun dışında bişey yok sizler nasılsınız?
Beyza_35 minikelebek_ uygulamaya göre 82 gün var, 28+2 haftalığız oğluşumu bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 👼🪽🥹
zbydslck minikelebek_ bizimde son 12 gün geceleri daha çok kasılmam oluyo ama nstde sancım yok şuanlık bekliyoruz bakalım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Selim_Alparslan minikelebek_ SON 15 yalancı sancılar arttı her gün geldi gelecek diye bekliyoruz eşimle 🤭🩷
Ceku256 minikelebek_ benmde son 19. Ara ara kasılmalar hafif sancılar oluyor dediğinz gibi hiç yürüyesim hareket edesim yok ayaklarımın altı çok ağrıyor nasıl olacak bu doğum hiç bilmiyorum 🥹
minikelebek_ zbydslck son günlerimiz 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah biraz korku bastırıyor yavaştan
minikelebek_ Ceku256 ilk gebeliğinizmi sizinde,son 2 haftadır enerjim bitti resmen normalde 37 den sonra her gün yürüyüşe çıkıcam diyodum kendime ama oluyor gerçekten kalkıcak halim yok
mrvsrcn minikelebek_ son 16 ama geçmiyor günler gelsin artık yaaaa daraldım bunaldım iyice 😬 birde 23 aylık kızım var bebis doğmadan pilim bitti resmen 😀😀
minikelebek_ mrvsrcn ay Allah kolaylık versin size 🌸 normal doğum bekliyorsunuz dimi?benim ilk o kadar korkuyorumki
Selim_Alparslan minikelebek_ Eşimde telaş yspiyor yazık 🤭 hemen gidelim mi falan diyor ama yok anlıyorum ben yalancı olduğunu gitmiyorum 🥰 ilkinde de böyle böyle başlamıştı onda da gitmemiştim zaten dogum sancısı asla ve asla geçmiyor giderek siddetleniyor anlamayacak gibi değil yani herkes anlar 🙃 Bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah canım 🌺