myangelson _nejla_ kimyasal da kese vs oluşmadığı için dönme ihtimali yok. Sadece kanda yükselme oluyor daha sonra düşüşe geçiyor. Hamileliğin sağlıklı olması için düzenli artış gerekiyor kanda daha sonra da kese oluşuyor
tekrarken _nejla_ benimki dönemdi 1 lekelenme 10 gün sonra yoğun regl oldum sonra da hamile olduğumu öğrendim Kimyasalda olsa hamile olduğuna sevin moralini yüksek tut demekki hamile kalabiliyorsun öyle düşün
Nisannurr Malesef canım, 4 defa kimyasal yaşadım hatta en sonunda değer 700 üstüne çıkmıştı ama olmadı. Malesef kimyasaldan geri dönüş yok. Allah tekrardan sağlıklısını nasip etsin
myangelson _nejla_ anladım farklı yer olsaydı bir ihtimal laboratuvar farkı olabilir diyecektim ama değilmiş. Olsun hayırlısı böyleymiş demek ki Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin 🤲🏻
Nisannurr _nejla_ pıhtılaşma testleri eşinle senin kromozom analizleriniz , sana bağışıklık testi, eşin için semen analizi falan
_nejla_ Nisannurr genetik testmi acaba dediniz bende bunu dusunuyorum cunku ama ne kadar surede cikio sonuclar