Papatyaaammm00 Ekim ayında doğum yapacak olan anneler veya daha önce Ekim ayında doğum yapmış anneler özellikle bebiş için hastane çantasına neler koydunuz. Doğumum devlet hastanesinde olacak 2 gece kalacağımızı söyledi doktorum fazla kıyafet mi götürmeliyim kaç takım olmalı mesela? Teşekkür ederim şimdiden ❤️🥰
Bumah Papatyaaammm00 kac haftaliksiniz siz benide 10 ekimi gosteriyo daha hic bi hazirlik yapmadim haftaya cuma tam 36 oluyorum annem gelicek onu bekliyorum yapmak icin
ozlem889 Papatyaaammm00 bende ekim sonuna doğru gözüküyor ama. Riskli gebeyim erkenden hazırladım çantamı 2 tane hastane çıkışı tam set koydum 10 lü bir tane 7li koydum battaniye de var hep içlerinde ekstra 6 takım koydum zıbınla beraber birkaç tane çorap koydum ağız mendili koydum 15 tane bez koydum ne olur ne olmaz diye 3 paket ıslak mendil koydum bebiş için olanlar bunlar ben özelde yapacağım doğumu ama hastanem uzak diye fazla fazla aldım her şeyi ne olur ne olmaz diye kendime de 2tane gebelik takımı koydum iç çamaşırı koydum çorap koydum bir de en son hastaneden çıkarken giymelik kıyafet koyacağım depend koymayı düşünüyorum şuanlık aklıma gelenler bunlar benim 3.doğumum olacak inşallah
PapatiA Papatyaaammm00 4takım koymuştum çocuğum kaka vakası yaptığı için evden taksıye 5 kıyafet gıydo , ben 3 değiştirdim , ıkı ince battanıye 1kalkn peluş , bol komposto , mama nbiberon felan stabıl zaten terlık unutma orkıd
erikarpuz Papatyaaammm00 bence ihtiyaca göre ve doğum şekline göre değişir benim orta boy valizim doldu abarttım sanki ama korkuyorum eşyasız kalmaktan 😂 olmazsa sorun olur fazlası zarar etmez herhalde
Papatyaaammm00 Bumah 33 haftadayım bende yıkandı ütülendi her şey bi çanta kaldı onuda çok ağırlaşmadan hazırlamak istiyorum eksikler aklıma geldikçe eklerim diye düşündüm hepsini birden yapınca bişey unuturum kesin😂 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Benimde 10 Ekim 38 hafta oluyor sezeryan olacak🥰
Bumah Papatyaaammm00 iyi yapmissin 35. Haftadayim asiri halsizim yorgunum keske tum gun uyuysam 😀 saglikla alalim bebisleri insallah kucagimza🙏
Papatyaaammm00 Bumah Al bendende o kadar ikinci doğumum bu 20 aylık bi bebeğim daha var ilkmiş gibi sanki her yerim ağrıyor benimde yorgunum her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum az kaldı ya sabır zamanında doğsunlar inşallah ❤️🤲🏻
Efulie Bende 33 de hazırladım çantayı 34 haftaligim 3 yedek takım bı hemşireye verilcek takım kendime de 1 gecelik 2 pijama iç çamaşırı vs koydum 3. Sezeryanim olucak nasipse 6 Ekim’de sağ salim gelsin bebislerimiz 🤲🏻
ozlem889 Papatyaaammm00 rica ederim ben teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kavuşalım miniklerimize inşallah