svlsu Kızlar yemek kokusu beni rahatsız ediyor siz ne zaman rahatladınız girip yemek yapabildiniz benim haftam daha yeni 5+5
minismom svlsu ilkinde 14. haftada bitti bulantım sonra sonra yemek yapmaya basladım simdi 2. ye hamileyim ara ara bulantım yine oluyo ilk zamanlar daha coktu ama kızım icin mecbur yemek yapıyodum baska cocuk yoksa sal gitsin 😂😂
Elifinizz5461 Deletedmom_808 13 haftalık hamileyim bulantı ve kusmadan mutfağa giremiyorum yemek kokusu beni rahatsız ediyor genelde yemekleri eşim yapıyor onun için yemek yapma derdim şuanda yok kızlar bugünde anneme gitmiştim ordan eve yemek getirdim ☺️
Rosegold ppmerlina ben bir çay bardağından yapıyorum iki yemek tabağı çıkıyor 🙂↔️tavsiye ederim dolapta durdukça katılaşıyor ya ertesi güne kaldığında ben sevmiyorum pek
ppmerlina Rosegold ben de hiç sevmiyorum o bebek maması gibi halini 😩🤣🤣 Ben genelde 2 kişiye yarım su bardağından yapıyordum ama o bile fazla…
kahvesever__ Bugün menü de lahana sarması kuru patlıcan kuru biber kuru kabak dolması vardı birde çocuklar için tavuk kanat yaptım salata vardı