Sedooo Cinarsaitinannesi ayy kusura bakma canım ev işine daldım unuttum ben bugün marketten aldigim.dondurulmis ürünü pişirdim Tabi veririm genelde dondurulmuş tüm sebzelerde ilk isim.sogani güzelce kavurmak oluyor şöyle güzel kokusu çıkana kadar yakmayacak kadar Önce bezelyeyi biraz çözülsün diye çıkardım çok değil ama sonra havuçla beraber soğanı güzelce kavurdum kokusunu çıkıp diriligi gidene dek(şekeri yukseltiyor diye patates koymadım ama isterseniz patates de koyabilirsiniz küp küp) sonra bezelyeyi.koyup kavurdum. Sarmısak ekledim ben her yemeğe eklerim,bezelyelerin rengi tam yeşilden birazcık açık yeşile dönecek şekil sonra iki domates rendeledim ekledim kapağını kapadım kısık ateşte pişti rengi asker yeşiline dönene dek o şekil pişirdim ara ara sira sıcak su ilave ettim. Salça eklemedim isterseniz salça ekleyebilirsiniz. Ama ben genelde yaz olduğunda bol domatesli pişiririm yemeği
myangelson Deletedmom_808 dünden kalanlar en sevdiğim menü 😂😂😂 dün toğga(ayran aşı da diyorlar) sebzeli bulgur pilavı (meyhane pilavı) Turşu vardı bugün de salata yaparim 😄
Mervekaram22 Deletedmom_808 bütün tavuk atacağım fırına soslu şekilde yanına lavaş açarım büyük bir ihtimalle Salata pilav turşu of canım çekti kalkayımda hazırlık yapayı m😂😂😂
Melike16 Dünden tavuk suyu çorbam vardı, bugün de mücver,kızartma ve pilav yapmayı düşünüyorum yanına da sim salatası miss 😍evdeki sebzeleri mi tüketmem gerek😁🙏
HiravEmir Bende tavuk yaparım bugün dünden saç tava yaptım azıcık kalmış pilav da azıcık onu ıspanak çorbası yaparım tavukta çıkarınca onu da fırına atarım Tava gibi bitti gitti inşallah 😅
seva-1 Kemiksiz tavuk göğüs çıkardım fırında bi şeyler yapmak istiyorum ama bildiğim tarif yok güzel tarifi olan var mı yanına pilav da yapmak istiyorum
Neoncivciv seva-1 tavuk göğsü yağsız olduğundan fırında suyunu çabuk kaybedebilir. Fırın pişirme torbası var ise bezelye havuç patates ve tavukları koyu salçalı su yaparak pişirebilirsin.
Beyza_35 seva-1 güveç kaplarında patates püreli sote tarzı yapabilirsin, üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri 👌🌸
mehmetsaki seva-1 ben bi ara onu robottan geçirip galeta uny yumurta baharat felan katıp köfte gibi kızartmıştım yanında bibe evet domates de kızartınca güzel oluyordu
Asteriaa ppmerlina benim üç gündür mercimek çorbası vardı bitmek bilmedi djdjsnnds düdüklüde yapınca ayarını çok kaçırmışım Allah’tan iştahlı bir kocam var ne koysam yiyor 😅 bugün bende kalan köftenin yanına makarna ve şehriyeli çorba yapayım diyorum 😐 belki çorba yapmam da belli olmaz 🫠