vanilya_kokusu_ Kızlar ayın 19 unda randevum var ozamana kadar 12+5 falan olacam cinsiyet belli olurmu acaba ozmaan🥹 yani kızımda ilkte 12 de doktor kız a benziyor demişti kız oldu cidden bunuda çok merak ediyorum
asil15 vanilya_kokusu_ özel hastane tahmin de buluyor canm ama şimdiden söylüyorum senin kızın olucak sağlıcakla gelsin inşallah
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Bence daha belli olmaz kuzum 15-16 haftada olur diye düsünüyorum benim öyle olmustu ama bu da kiz bence icime öyle dogdu seni cok kusturuyor 😀
ikincibahar_08 Benim dün 12. Haftamdı cinsiyeti öğrendim kızım 16. Haftada belli olmuştu. Şimdi oğlum olacak doktoruma bakabilir misiniz dedim baktı direk gördü zaten
ikincibahar_08 vanilya_kokusu_ yok hayır devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum çok ilgili bi kadin rica edince baktı gördü direk
vanilya_kokusu_ asil15 yaaa öyle mi düşünüyorsun vala farketmez çok sevinirim hangisi olsa kız da olsa çok sevinirim bir kızım daha var evde en azından birbirine arkadaş gibi olurlar 🥹
vanilya_kokusu_ MadameTussauds valla kusmaktan artık gına geldi bana 😂😂 yani ne zaman geçer yada geçecek mi doğuma kadar sürerse Allah’ım kafayı yerim ya 🤣
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Seni o kadar iyi anliyorum ki sen bensin cünkü hayatim boyunca kustugumdan daha fazlasi su bir kac ayda kustum bacim düsün günde 3-4 defaya kadar kusuyordum sabah öglen aksam hic fark etmiyordu su bile icsem sadece. Hastanede bile yattim ben kiz vücudumun direnci kirilmisti artik o kadar fenaydim suan 23+4 haftadayim ve hala ara ara bulantim devam ediyor🥹 Kusmak cok kötü bisey yaaaa
penbe_karisi İnşallah doktorun söyler bazı doktorlar söylemiyor aşko sağlıkla gelsinn insallah 😍😍🥰bende kız diyorum kesinlikle sanaaa
vanilya_kokusu_ penbe_karisi ilk gebelikte gittiğim dokror la bu aynı 2 yıl geçti adam gitti geri döndü çok sevindim gerçekten çok ilgili bir doktor 🥹 inşallah görür hemen yaa herkes kız diyor 😂
vanilya_kokusu_ MadameTussauds evet öyle malesef bide afedersin benim boğazım sürekli dolu acaba kusmaktan mi öyle oluyo daha çok bulantım oluyor yani çok şükür yemek yiyebiliyirum biraz ama bulantım sürekli var yediğim yemeğe pişman oluyorum 🥺bazen ağlıyorum insan tükeniyor çünkü esiminde yarın izni bittiyor yıllık izindeydi nasıl idare edecem bir kızım daha var bilmiyorum
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Ayni seyleri yasadim ve hatta asiri kusmaktan benim agzimda mantar cikmisti beyaz beyaz iyice fena olmustum ayri bi bulanti yapiyordu o da varya neler cektim ya 🥹 Rabbim sabrini veriyor ya sende insallah bir kac haftaya düzelirsin
ikincibahar_08 vanilya_kokusu_ bide erkek olunca daha erken görülüyor malum her şey ortadaydı 🤣🤣 bazı doktorlar 12. Hafta çok erken deyip bakmıyorlar bile benim ilk hamilelikte özelde olduğu halde bakmamıştı doktor
vanilya_kokusu_ ikincibahar_08 özelde genelde bakarlar ama dediğin gibi bazen devlet hastanesinde bakmıyorlar erken diyorlar
vanilya_kokusu_ MadameTussauds inşallah canım ya inanki büyük konuşmiyorum ama sanırım çocuk düşünmüyorum bidaha düşünsemde çok uzun bir yıl sonra 😂😂
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Ben kapattim o defteri bacim ya kazayla olursa basim üstüne Allahtan gelen ona bise diyemem ama isteyerek yapmam artik inan yildim
vanilya_kokusu_ MadameTussauds evet Allah nasip ederse her türlü olur valla başımızın üstünde yeri var ama bendr isteyeeek sanırım yapmam iki çocukla bide bulantı olursa tekrar çocuklara bakmak aşırı zor olacak 🥺