momof3 Hizliveofkeli evet sanırım öyle 😍 tekrar yaptım yine silik çıktı 6. Dakikada gördüm çok şükür 🙏🏼
mrvrm momof3 var gibi canım. İnşallah vardır 😍 laboquick yalancı çıkarmıyor. 4 gün varsa koyulaşma takip et bu arada. Sonra kan verirsin
momof3 happymomdayss Awox bende de daha önce hiç böyle çıkarmadı yarın sabah kader anı yaşanacak 😅 yarın ve sonraki gün son testleri yapıp kan veririm inşallah bunlar da yanılmaz epey görünür çıktı 😍
yucellirem momof3 en son olab testlerine de baktım azönce, artık daha da var gibi😍🙈 Umarım hayırlı haberler alırsın inşallah ♥️
momof3 yucellirem canım inşallah ama bu sabah yaptım yine yok gibi silik kafam karıştı ya 🥲 son bir erken gebelik testi ile denicem inşallah cıkar
happymomdayss momof3 fotoda cıkmaz canım ama ilk defa yaptığım avoxta cizgi gördüm kurudu su tuttum hala orda birazdab predictor yapacağım
momof3 happymomdayss ay süper hadi inşallah onda da cıkar ben de 1 saate predictor yaparım haberleşiriz 😍😍
momof3 happymomdayss benimki neden 3 çizgi çıkardı yaa silik çizgi var hatta öncekine göre biraz daha belirgin seninki gibi ama bir silik çizgi daha var 🥴