momof3 Kızlar ilk kez awoxta çizgi görüyorum 🥹 Hiç umudum yoktu nasılsa negatiftir diye yaptım ilk idrar değildi varla yok arası bir çizgi çıktı ikisinde de.Fotoda görünmüyor olabilir kalite düşüyor tabii ama çok şaşkın ve mutluyum 🥲
Cancuu momof3 canım ben göremedim ama dediğin gibi resim kalitesinden falan olabilir 3-4gün sonra yine tekrarla , inşallah vardır ☺️
momof3 eslem2121 Cancuu evet çok silik ama gözle görülür bir çizgi kızlar şuan çok daha belirgin oldu 🥹
momof3 mrvrm eslem2121 zeynepikra1 Sevgiiss Bir1kelebek happymomdayss Laboquick geldi kızlar 3 saat falan tuvalete gitmemiştim yaptım böyle çıktı tam 10 dk sonra baktım hemen bakamadım 🥲
momof3 Bir1kelebek 2 gün sonra tekrarlayıp öyle kan vereceğim sanırım ya evde 2 testim daha var şuan.Biraz koyulaşma olursa koşarım kan vermeye
momof3 Bir1kelebek aynen dayanamadım yine 😅 hep gecikmeyi beklicem diyip bekleyemiyorum ah bu sabırsızlık
Rumsamut momof3 5 dakka sonrası sonuçlar doğru değil bu testlerde ama çok erken yapmışsınız biraz zaman geçince tekrae yapın bence sabredin. Bu negatif duruyor gibi