Papatyaaam1 Kızlar merhaba 25 te gıttım şeker yuklemesı yapıldı aynı gün sonuçları çıktı degerlendırıldı doktor 3 hafta sonra tekrar gel dedı 28 deyken tekrar gıdıcem neye bakıyorlar acaba doğum seklıne vs mi
Altin23 Papatyaaam1 Papatyaaam1 canım şeker yüklemesi de bittikten sonra artık hep rutin kontrole gidiyorsun şu an seni normal kontrol eder ilaçlarını kullanıyor musun vitaminlerini alıyor musun der gönderir daha sonra ayda bir olmak üzere rutin kanlarını alır. 34 35 haftadan sonra da düzenli olarak her gittiğinde nst’ye girersin onun dışında artık doğumu bekleyeceksin
Hizliveofkeli Standart ultrason muayenesi. Bir de benim düşük değerlerim vardı ona baktılar. Onun dışında ekstra bi durum yok her şey yolundaysa eğer.
Nihan87 Ben de bunu merak ediyorum yarın 28 olacağız bakalım pazar gününe randevu aldım, benim doktor da mutlaka 28de görüşelim demişti
Papatyaaam1 Altin23 peki arada toplanma ve çok sık karın sertlesmesı oluyor buna herkes normal dedı ama yıne de sormalımıyım sizce
Papatyaaam1 Mehmettugce sonra tekrar 3 hafta sonra yanı 32 ye de cagırırmı acaba çoğu kışı 32 de nst başlıyor dıyor
Altin23 Papatyaaam1 aklına takılan her şeyi sor ama evet normal sonlara doğru sürekli oluyor. Bebeğin ve hamileliğin sana özel o yüzden her şeyi sor gerekirse nst ye sokar doktorun belki sancın çıkar senin hissetmediğin vs o yüzden kimseyle kendini bir tutma
Aassssyyy Papatyaaam1 Bende de oluyor sertleşme ve toplanma normal dedi doktor ama tabi kontrol önemli ve aklına takılan her şeyi sormanızı tavsiye ederim
Mehmettugce Papatyaaam1 nst özeller çağırıyor bildiğim kadarıyla ekstra ücret alınıyor çünkü devlet Hastanesi bir sorun görürse alıyor görmezse 35-36 da başlıyor
Papatyaaam1 Aassssyyy öyle yapıcam ya ben varya gıtmeden önce şunu sorcam bunu sorcam dıye kafama yazıyorum esım saolsun onun heyecanından soruları da soramıyorum 😂