Accountant çok garip gelişti benimki ya zaten bebek istiyordum 6 yıllık evliyim pcos vardı kilom vardı bir kere kimyasal gebelik geçirdim tedaviyle sonrasında akışına bıraktım olmadı, hastalıklarım çıktı 2 seneye yakın öyle korunduk doktorumun onayıyla korunmayı bıraktık şuan bebeğim 3 aylık hamile kalmadan bir ay önce yine kimyasak gebelik geçirdim içime doğan bir hiale test yaptım silik çizgi beta 8.4 yükselişi bekleyelim derken kanamam başladı sonrası akışına bıraktım içimde bir his vardı bu ay gelicek diye ama bi yandanda hep nasip diyip geçiştirdim tabi bu süre içinde biz eşimin memleketine gittik orda neler neler yaptım ben bi hamilenin yapmayacağı şeyler… adetim 3 gün geçti yanımdada geçen aydan kalan bir testim vardı onuda götürmüştüm hiç unutamıyorum o anı sabah saat 6 civarı içime yine doğan bi hisle testi yaptım ve ne göreyim besbelirgin iki çizgi, tabi sonrası hemen bi doktor beta 1500 hayatımda görmedim o kada yüksek bir beta iki gün sonrada kese ve minikcik bir bebek 5+4 olmuştu bile, hala aklıma geldikçe bunun resmen bi mucize olduğunu düşünüyorum ve herkese bütün kız kardeşlerime dua ediyorum Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah 🤲🏻❤️ biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin 🥰