mehmetsaki 07pnr hayırlısı ya kısmet sağlıklı olsunlar da benmde bu ikinci kızım olacak inşallah bide oğlum var elhamdülillah
07pnr mehmetsaki aynen öyle.Allah yokluklarini acılarını göstermesin 🙏🏻 kız evlat başka diyorlar ama bilmiyorum 🤭😌
mehmetsaki 2Princess1Mom rezene çayı içmek bebeğe yağ sürüp masaj yapmak nane kaynatıp içirmek ve aktardan gaz için bi taş alınıyordu sütünü damlatıp biraz bekleyince rengi değişiyordu onu içiriyordum hem gelişimi hemde gazı için felan maşallah idare ediyorduk
2Princess1Mom mehmetsaki Rezene kimyon çayı içiyorum, acı badem yağı, zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Naneyi bebeğe mi veriyordunuz? O taşı da hiç duymadım. Nasıl birşey acaba 🧐Hem süt hem mamayla besleniyor.
mehmetsaki 07pnr öyledir ya ikisi de baş göz üstüne ama kız farklı cidden de Rabbim salihlerden salihalardan eylesin🤲🤲🤲
Accountant 2Princess1Mom ya bana hep 40dan sonra rahatlayacaksın dediler dört gözle 40 bekliyorum bende bizde öyle kakasını yapana kadar dünyayı dar ediyor doktor zeytinyağı önerdi işe yaradı galiba
2Princess1Mom Accountant Bende veriyorum kuzum zeytinyağ, kakayı güzel yapıyor ama gaza ciyak ciyak ağlıyor
zuk Accountant 40ı çıktıktan sonra düzelir lafına inanmıyorum artık kızım da yaşadım kırkından sonra iyice gaz sancıları koligi artti
Queen3524 Accountant aynı şekilde yumurtlama günüme 3-4 gün vardı hatta onun rahatlığı vardı üstümde sonuç kızım 6 aylık suan😂
AdaKaranfili Accountant bende vallah😂😂 . Bazen diyorum otur oturdugun yerde. Rahat batti herhalde. Ikisini de krese vermisim.rahatina baksana.yok ama bana bi meskale gerekli 😂 bos duramiyorum. Surekli bi yere yetisme halindeyim.surekli onu da yapayim bunu da yapayim. . Saka bi yana Allah herseyin hayirlisini gonlumuzden geceni nasip etsin🙂🤲
bohembircadi Accountant 4 ay denedik olmadı sonra iş durumlarından dolayı vazgeçtik esim iş bulana kadar beklemeye karar verdik ve 1 ay sonra sürpriz yaptı minnok 💗😅 Babasına da uğur getirdi 🌸💫
Biminikannesi Accountant planlıydı ama hemen kalıcağımı kestirememiştik bebeğimi kaybedince ikimiz de yıkılmıştık ve ben tekrar anne olmak istedim eşimde istiyordu rabbim nasip etti şükür 35+1 olduk şuan
Huzurunsesi3 Accountant işte öyle demeyin herkes için geçerli değil ben kötü geçirdim hemde çok kötü asla abartmiyorum keşke benimkide sizinki gibi rahat pozitif geçseydi herkese çok kolay çok güzel diyebilseydim ama kişiden kişiye değişiyor bunu diyorum doktor farkı da var
Accountant Huzurunsesi3 tabiki doktordan doktora değişir bünyeden bünyeye de ben kötü hikaye anlatanlar yüzünden ağlayarak girdim ve 9 ayım hep korkuyla geçti o yüzden elimden geldiğince pozitifte olabileceğini söylüyorum çünkü ben pozitif şeyler duyunca rahatlıyordum hiç canınız acımayacak gibi bir iddiam yok zaten ilk birkaç gün zor ama önemli olan o acıya rağmen yatmamak mümkün oldukça yürümek