Gulumsaw Gözle görülür şekilde zor görünüyor ama sizdende ya duymak istedim kizlae testte gebelkk varm Resmini nsdil yükleyeceğim
cemresi Formların oldugu yerde sol üstde üç çizgi var oraya tıkladıgınızda resim yükle yeri cıkıyor canım
Minamom_ Gulumsaw var görünüyor canım hayırlısıyla inşallah regline kaç gün var ve test markası nedir
Bir1kelebek Gulumsaw belirtiniz bunlarsa ve normalde olmuyorsa hamşlesiniz büyük ihtimalle 🤗 yeni tutunuyor sanırım ağrı varsa
Rumsamut Gulumsaw 3 gün gecikmeyle çok net bi çizgi olması gerekir bu pozitif görünmüyor. Ama geç döllenme gibi bişey olabilir bilemiyorum en iyisi kan tahlili yaptırmak
Gulumsaw Minamom_ sağlık ocağına verdim ama pazartesi alabilir mişim e nabizi brkliyorim teşekkür ederim 🥹
Minamom_ Gulumsaw Pazartesiye kadar nasıl dayanırsın bilemedim canım sağlıkla gelsinde acilden falan verilmiyor mu acaba hiç devlet hastanesinde vermedim bilmiyorum ama pazartesi sonuç çıkana kadar 2 kat zaten yükselmesi lazım yine vermen gerekiyor 🥰
Gulumsaw Minamom_ evet oda doğru ama olursa ikinci çocuk olucak ilk çocuk olunca biraz hastanelere gitmek sknti evim çok uzak 🥲
zeynepikra1 Gulumsaw olabilir canım hiç sağlık ocağına cuma günü vermedim bekleyemem diye kaç dakıkada cıktı