cakirbebek Analarım cok duygusalim etiketlerini daha önceden kesmistim aldigim gibi o cok buyuk kolaylık sagladi haberiniz olsun. Simdi direk renklerini ayırdım attim 15 dakikaya uzerinde gormek icin sabırsızlaniyorum. Bu arada 27 haftaligim ☺️
Miniginannesiiii1111 cakirbebek iyi yapmışsınız kolay gelsin ikinci gebeliğim ilk oğlumda 30 da yıkadım ikinci gebeliğimdede 29+5 Te yıkadım çok agirlasmadan yapmak gerek
nilsumm cakirbebek Canımsuu çok erken değil mıı sağlıcakla kucağına al inşallah bende 33+2 haftadayım 35 haftada yıkamayı düşünüyorum 👶🏼
cakirbebek ikievladaemanetci_ sagol canim .birşey olmaz bence bir kizim daha var dolaba direk yerlestircem 30 dan sonrada canta hazırlar bitti gitti😂
cakirbebek Miniginannesiiii1111 aynen benimde ikinci ilkini 34 te yapmistim isten cikinca coook zor gelmişti bu sefer hemen halledeyim dedim
cakirbebek nilsumm ay yok ben cok sisiyorum zor yuruyorum bir kizim daha var tek olunca anca yavas yavaş yapıyorum işte bugun yikiyorum yarin utulerim anca yerlestir yok dolap düzenle yok kisliklari cikar temizlik derken al doğurdum bile 😂😂