Ebruas Sevgiiss anti cmv igg bi bir virüs geçirdiğinizi ve ona bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor. Rubella ıgg de aynı şekilde igm yazanlar pozitif olursa o hastalığı geçiriyorsunuz demek oluyor
aylin_a Sevgiiss ıdrar tahliline göre ya hafif enfeksiyon ya gebelikten bazı değerlet üst sınırn bi tık üstünde. Cmv ve rubelaya antikorunuz var. Yani geçmişte ya hastalığını atlattınız ya da aşı oldunuz. Beta hcg hamile olduğunuzu gösteriyor
210623 Ben bu sonuçları genelde yapay zekaya yorumlatıyorum canım oraya da bir bak istersen 😂 basit düzeyde olduğu için tahminlerini söyleyebiliyor
Sevgiiss aylin_a bence enfeksiyonum var geçen hafta idrar yaparken yanma ve kaşıntım vardı bu hafta bitti ama şikayetim . Teşekkür ederim
Sevgiiss Deletedmom_297 sorun yokmuş o virüsü daha önce geçirmişim başıklığom var demekmiş teşekkür ederim kızlar yazmış 🌸
Ebruas Sevgiiss sorun yok onlarda merak etmeyin benmde onlar yüksek çıkmıştı kız kardeşim hemşire ona sormuştum. Doktoruma da göndermiştim daha sonra sonuçların güzel demişti aynı şekilde