Meral_63 slngul bence hiç çözüm yok 23 haftalık hamileyim ve bulantı kusma devam ediyor 😒 öğüre öğüre öldüm artik
Limonataaaaa slngul kaç haftalıksın ben 6 haftalık sabah bulantısı özellikle ölücem uyanmak istemiyorum
vilanelle Meral_63 sen hala mı kusuyon :( kusma başlıklarında konuşurduk, ben 17 oldum bitti çok şükür
MadameTussauds slngul Uyanir uyanmaz leblebi falan at agzina mide ac oldugu icin daha bi bulanti yapiyor 23+4 haftaligim hala ara ara bulantim oluyor
Meral_63 MadameTussauds vala primal olmasa hastanelik olurum o derece o gün yemedim ilacı anneme gitim unutum evde yemedim vala o gün ölecektim resmen
MadameTussauds Meral_63 Offf offf kiyamam bacim ya, her yedigini mi kusuyorsun 🥹 benimde ara ara devam ediyor malesef
Symylldz slngul 26 haftadan selamlar ne sabah ne akşam bulantılar da kusmalar da bitmiyor malesef ilaçlarla devam ediyorum.
melsaanne slngul 34+2 den herkese günaydın hala ilaca devam ve sabah kusmaları geçmedi iki gebeliğimde böyle oldu 😫
vanilya_kokusu_ slngul keşke çözüm olsa artık sabah uyanınca otomatimen direk banyoya koşuyorum ayağım.alisti oraya kusuyorum hemen. 😵😩😫