Esmereee haklısın insanın çevresindeki herkes aynı konuda zorbalık yapınca o konuya dayanabilmek çok zor oluyor bunu anlayabiliyorum cinsiyet meselesinde olmasa da başka şeylerde yaşadım aynı durumu, benim ikinci kızım olsa belki ben de yaşayacağım aynı şeyi bilemiyorum..Daha ilk çocuğum olmasına rağmen cinsiyetini sorduklarında kız dediğimde “olsun” “sağlıklı olsunda” diye tepki verenler oldu çünkü , ben doğuya gelin geldim insanlar istiyorki biri erkek olunca ikinci hemen kız olsun ya da ilki kız olunca ikinci hemen erkek olsun ama Allahın işine karışıyolar sorsan bir de en inançlılarıda kendileridir..
Ama şöyle bir şansın varki eşin senin yanında sana destekçi çok şükür bu durumu yaşayıp eşinden de destek göremeyen eşinden de zorbalık gören insanlar var o yüzden senin en azından eşin yanında sen de ondan destek al inşallah rabbim öncelikle gönlünüzdekini nasip eder hayırlısıyla ama aksi olursa da eşine dayan birlikte güçlü durun etraftakilere üzüldüğünüzü belli etmeyin üzebildiklerini fark ettiklerinde hep daha çok üstünüze gelecekler , üzülecekseniz evde yalnızken üzülün onların yanında gülün eğlenin zaten ikinciyi de kız istiyordum vs diyin , üzemediklerini gördüklerimde vazgeçecekler