Normalde bu cinsiyet postlarında hep dua ederim istediği cinsiyet olsun diye ama sizin bakış açınız çok kötü geldi bana açıkçası ve karnınızdaki bebeğe üzüldüm şuan. Daha önce cinsiyet postu açan hiç kimseden “korkudan bakamıyorum” “ öğrenmeye korkuyorum” gibi cümleler duymadım. Üstelik kanama alanınız varmış yani bu durumda bebeği kaybetmekten korkacağınıza cinsiyetinin kız olmasından korkuyorsunuz. Anne olduğunuza emin misiniz? Çocuğu yaparken erkek olacağının garantisi verilmedi ya yapmasaydın? %50 şansın var zaten ayrıca senle alakalı da değil, eşinden gelen spermle alakalı bir durum ya hani. Y kromozomlu sperm geleceğinin garantisini mi aldınız da yaptınız çocuğu şimdi de kız olur diye korkuyorum diyorsunuz. Bir anne evladına böyle mi sahip çıkar? Kendi kızını daha en baştan sen değersiz görüp ezdirirsen o kız gelenin geçenin paspası olur. Önce sen arkasında dağ gibi duracaksın kızının, cinsiyeti seçmeye kudreti olan varsa erkek doğursun,bize Allah bunu nasip etti çok şükür diyeceksin. Kızına bu muameleyi yapan hiç kimseyle de görüşmeyeceksin. Ay biri bana bu cümleleri kursa karnımdakinin kız olacağından korkmak yerine karşı tarafı hayatımdan çıkarır torunlarının yüzüne hasret bırakırdım. Siz ise karşı tarafa kinleneceğiniz yere karnınızdaki çocuğa yönlendiriyorsunuz psikolojinizin bozukluğunu. Karnınızdakine çok üzüldüm, erkek olsa da üzüldüm,kız olsa da üzüldüm. Erkek olsam da böyle bi annenin evladı olmak istemezdim, kız olsam zaten hiç istemezdim büyüyünce de iletişimi keserdim büyük ihtimal.