EsoMom_ Selam kızlar 27+6 yız fakat uzanınca kalbim deli gibi hızlı atıyordu 14 haftadan beri ve doktoruma söylediğimde kardiyolojiye göndermişti çarpıntı diyip bebeğim buyudukce farkettim ki bebeğim genelde çok hareketli olunca kalbim hızlanıyormuş sizde de öyle oluyor mu sanki kalbim yerimden çıkacak gibi atıyor resmen
Eyllullu EsoMom_ benim de öyle sanki vucuduma giden kan azalıyo kalbim de daha fazla kan ulastirmak icin hizlaniyo, bebek hareketlendiginden beri oluyo zaman zaman :(
orgunaryus EsoMom_ bende de oluyor hatta endiselenmiştim ben bu postu görünce biraz rahatladım , kalp rahatsizliği oluştu sandım . Sanki kalbimde kuş çırpınıyor gibi oluyor
EsoMom_ SevgiM_ iki üç dakika sürmüyor bebeğimin hareketleri çoğaldıkça bıkacak yerinden sanıyorum kalbimin kardiyoloji normal ritimleri falan herseyi güzel kalbinin dedi ama sanki kalbim sırtımda atıyor gibi vücudum hareket ediyor sanki bu kadar hareketli olamaz herhalde diyet düşündüm ama öyleymiş sanırım :)
Eyllullu EsoMom_ bence ya atar damara basıyolar ayaklarını filan uzatıp, çünkü aynısı sırt üstü yatınca da oluyo ağırlığı atar damara yüklenince, ya da siyatik sinire vurunca da kalbi hizlandirabiliyor diye okumuştum yani korkulcak bisi yok gibi
EsoMom_ Deletedmom_290 ritim bozukluğundan şüphelenmişti doktorum ama degilmiş bebeğim hareketlenince uzandığımda oluyor sadece
Deletedmom_290 EsoMom_ Bendede oluyor o herkeste var bence çünkü rahım genıslıyor ve bebek buyudukce yer açıyor kendıne otomatıkmen ıcımızde olduğu ıcın organlarımızda görev halıne gırıyor
EsoMom_ Deletedmom_290 ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı ilkindeki oğlum çok hareketli değildi ama bu oğlum çok hareketli acaba hareketleri çok ondan mı böyle oluyor diyorum
orgunaryus EsoMom_ benim de paketin içinde bir kere kardiyoloji muayene hakkım var gidiyim bari yine de 😅 Ah bu vesveseler 🥴