tugceesmom Herkese merhabalar, 11 haftalık gebeyim ve ataşehirde oturuyorum. Fiyatları çok uçuk olmayan bana yakın olabilecek(Ataşehir, Maltepe, Kadıköy vb.) yerder de doktor ve ücret bilgileri öğrenmek istiyorum.
3boysmom tugceesmom bende ataşehirde oturuyorum , ümraniye santralde kliniğe gidiyorum şükran akalına ve cok cok memnunum. aşırı minnoş biri. istediğin zaman yazıyorsun soruyorsun her zaman cevaplar hiç aksatmaz ve full pozitif💓 ben eski ücretten veriyorum şuan 1800 yeni ücreti 2600 olması lazım. medistate hastahanesinde doğum yapacağım kısmetse. kendi anlaşmasıyla 50 bine doğum yaptırıyor. ama coğu hastahane ile anlaşmalı🙏
greenofbroccoli tugceesmom Maltepe Medicalpark’ta Mayıs ayında 50bindi doğum. Sezeryan ya da normal fark etmiyordu Sadece normal doğumda epidural istersek +10bin olduğunu söylemişlerdi Kapı süslemesi, şerbet ikramı, fotoğraf çekimi, anne-baba kutlama yemeği dahildi
Merveozyilmaz tugceesmom Ümraniye de Fera kliniğe gidiyorum yasemin Çakar kement çok pozitif gereksiz panikletmeyen doğru yönlendiren bi doktor 2300dü sanki muayene ücreti