ilkiminannesi Birlikte bekleyelim kızlar 🌸belirtileriniz var mı ? Benim artan akıntım karın şişliği ve bugün de ayaklarım yerden kesilir gibi boşluğa düşme hissi oldu. Gazım var bir de bel sırt ağrısı 🥺🫡🫡🫡 Dört gözle 14 ünü bekliyorum 🫶🏻
Minamom_ ilkiminannesi benimde kasık ağrım ve göğsüm aşırı hassas normalde Reglim 15 inde bu kadar erken hassaslaşmaz yumurta takip ettim inşallah olur ilk gebeliğimde de böyle hissetmiştim 🥰 umarım hayırla sonuçlanır tüm bekleyenlere ♥️
mavipinokyo81 ilkiminannesi benim bat 14 eylül. Meraktan çatlamak üzereyim ama test yapmıcam yine de son 3 güne kadar. Bakalım neler olacak
AdaKaranfili ilkiminannesi selam benim bat 13 Eylül. Çok nadir karnimda sancmalar oluyor. Bide gogusde sızlama his ediyorum . Şişmiş sanki. Bide beyaz katı akıntı var. O adete yakin da oluyordu bazen.10 Eylül test yaparım gibi.varsa vardır inşallah.gosterir umud ediyorum
happymomdayss ilkiminannesi benimde 13 ü göğüs hassasiyeti arada kasıkta batma beyaz akıntı yani dahaa öncede oldugu için ayırt edemiyorum bi tek beyaz akıntı adetten 2-3 gün önce gelirdi bu ay yumurtlamadan sonra devam etti her gün geliyoe
Minamom_ ilkiminannesi pik gördüm o ara 27/28/29/30 hepsini değerlendirdim bugün 10 gün oldu Salı günü test yapıcam🥰
ilkiminannesi Minamom_ Mutlaka etiketle beni🥺❤️🫶🏻 Ben gün aşırı değerlendirdim regl bitiş gününden itibaren inşallah olmuştur test yapmayı düşünmüyorum erkenden 🥲
Minamom_ ilkiminannesi inşallah sağlıklı bi gebelik haberi alırız sende bana mutlaka haber ver canım dua edicem senin içinde♥️🙏🏻
ilkiminannesi mavipinokyo81 bende erkenden yapmam diyorum ama merak ön planda 😀 Eşime test aldırcam bir kaç gün sonra yapayım diyorum 😏
Biranneadayi4 ilkiminannesi aslında PMS belirtileri var yoğun üzüntü ağlama isteği kaşık sizlamasi akıntı ama hep adet dönemi yaklaşınca bana olan şeyler bunlar o yüzden şuan ayırt edemedim
edayyyy Bat 16 👋ama daha var ya bişey hissetmiyorum şuan spora da başladım 2 hafta oldu agrı olsa da ona yoruyorum 🥲😅
edayyyy Biranneadayi4 ilkiminannesi evet pilates ama vucut alışkın degil yine de çok zor hareket yapmıyorum
ilkiminannesi AdaKaranfili Testleri burda paylaşırsak birbirimizden haberdar olmuş oluruz 🫶🏻güzel çift çizgiler nasip olsun