Haticekckkk Arkadaşlar Cumartesi detaylı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım inşallah bi problem çıkmaz ve cinsiyetimizi de öğreniriz 🤲🤲
ailecekizledik Haticekckkk benim de Cumartesi tekrar giriyorum detaylıya damarlarda sorun çıkmıştı 20. Haftamda yaptırdığım da şimdi düzelmiş mi diye bakacaklar insallah iyi olur dua edin banada😪
byznr34 Haticekckkk bende bu haftaiçi yaptırıcam inşallah gerçekten düşündükçe heyecan yapıyorum bende 😌 umarım her şey çok güzel çıkar sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ☺️
Haticekckkk Gizemmciik tatlım bugün 19 oldum şükürler olsun Cumartesi randevu aldım inşallah sorun çıkmaz sen kaç haftalıksın ☺️🤲
Haticekckkk ailecekizledik inşallah Allah ın izniyle düzelmiştir canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲
Haticekckkk Mehtug daha öğrenemedik doktor emin olamadı uygun pozisyonda değildi ☺️İnşallah Cumartesi öğreniriz
NimetDilmen Haftaya salı da benim ayrıntılı ultrason 😍 Simdiden heycanlıyım. Şeker ve troidim var İnşaAllah bi sorun yoktur. Umarım hepimiz iyi haberler alırız. ALLAH hepimizin qönlüne qöre versin İnşaAllah saq salim kucaqımıza alırız bebişlerimizi 😍