Nur9707 az önce popom bir anda acıdı kabız olmuşum öyle canım yandı ki doğumdan korktum nedir çaresi 😢😢
Mrvvlrkn28 Nur9707 Nur9707 bende kabızlık tan çok muzdaripim. Akavital ürünlerine ir göz atın. Onun şurubunu kullanıyorum tamamen doğal akasya gamı. Ve hindistan cevizi yağını. Çok memnunum. Doktorum da kullanmamı destekledi
altunergelini Nur9707 tam 1 haftadır çekiyorum en sonunda makat çatlağı olmuşum sabaha kadar uyuyamadım saatlerce ağladım dün sağlık ocağına gittim durumu anlattım anestol krem verdi cok faydasını gördüm bu arada 20 haftalık gebeyim doktoruma danışarak bu kremi aldım.
ikincibahar_08 Keten tohumu yoğurdun içine bir kaşık atıp bi 10 dakika bekleyin ben bu şekilde çok rahatladım hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum ama
Lexias Hiçbir şey iyi gelmez ben en son doktora gittim ağlayarak. Dupholac şurup verdi zaten hamileler için bu eczaneye git al. Onunla yaptım şükürler olsun
sevdaa0606 Biraz önce birisine daha yazdım günde 2 adet kuru kayısı ve 1 adet kuru incir yiyerek düzenledim bende çok çekiyordum
AybarsUmay_ Nur9707 hiç bişey iyi gelmiyor ne yazık ki bende 34 haftalığım ağlıyodum acısından bi tane krem kullandım tamamen bitkisel doktor önerisiyle axol procto diye aynı gün rahatladım şükür biraz da yediklerime dikkat edince tekrarlamadı
anneoluyorummm103 Nur9707 sabah aç karnına 1 tane kivi yiyebilirsin akşamdan suya kayısı koyup sabah kayısıyı yiyip suyunu içebilirsin kefir veya 1 yemek kaşığı zeytinyağı yine aç karnına işe yarıyor
Minikeller38 Nur9707 her sabah aç karnına taze çekilmiş tahin yiyeceksin bir yemek kaşıgı ben 2 kaşık yiyorum ama Migdem bulanırsa 1 den başla her gün dışarı çıkacaksın bagırsakların düzene girecek canım doktorum söylemişti çok şükür 36 haftamdayım sıkıntı yaşamadım .
AybarsUmay_ Nur9707 acı çok seviyordum acı biber, turşu çok yiyordum onları bıraktım çiğköfte yiyordum nerdeyse her gün onu bıraktım yemeklerimi fazla baharatlı yapmamaya dikkat ettim ve bol su gerçekten çok işe yarıyor
Bburcuyavuzz Sabah aç karnına kuru kayısı ,kuru incir, marul , ıspanak , üzüm , kavun ve karpuz yiyebilirsin birde yine sabah aç karnına ılıktan biraz daha sıcak olucak şekilde su içebilirsin
anethole Nur9707 reflor probiyotik var onu kullanabilirsiniz. Kefir her gün için mutlaka. İncir kayısı. Sek kahve (granül) tüketince de bağırsağım hareketleniyor. Çok geçmiş olsun. Bol sau tüketimi de çok önemlii