Ysfansi 1903kartalice bence gereksiz yani krem alabilirsiniz birde çok kuru kalmasın hamileyseniz şimdiden doğuma hazırlık yağlayın yada krem sürün
Busradoga 1903kartalice hayır bende vardı kullanmadım bile yara olmaması için sürekli olarak göğüs pedi koyarsanız asla yara olmaz ben bilinçsizlikten hastanede koymadım göğüsüm süt gelip ıslanıp atlete yapıştıkça atleti açarken acıdı acıdı yara oldu tek bilmen gereken kremle ve göğüs pesi kullanmakk devamlı
[silindi] 1903kartalice ben aldım iki haftadır takıyorum doğumdan önce günde birkaç saat takmak gerekiyormuş alıştırmak lazımmış öyle okudum her yerde ama şart değil bence
maviportakal_ 1903kartalice bende almadım tavsiye eden çok göğüs kalkanı ve pedi aldım ben açıkçası duruma göre alırım diye düşündüm
Myyfamily 1903kartalice ilk çocuğumda aldım kullandım hiçbir şekilde göğüs acısı çekmedim ikinci çocuğumda da yine kullanmayı düşünüyorum,memnun olmayan da var tabi ama bende çok işe yaradı
Serap09 1903kartalice o kadar gereksiz abartılmış bir ürün doğuma 1 hafta kala bepanten sürün bnce madecassol bulundurun sürün lansinohta iyi değil açıkçası
ayseekprr Alanlar sakın önce krem sürüp üstüne gümüş kapak kapatmasın. Göğüs ucundaki nemden dolayı mantar oluyor bebeğin ağzına da geçiyor. Bende pahalı ama doğal denilse bile kremden daha iyi gümüş kapak
Mrvklnc 1903kartalice ilk gebeliğimde kullanmıştım hiç bi şeye faydası olmadı bende açıkçası. Bu sefer krem aldım sadece
Sufan Kişiye göre değişir ben ilk doğumumda kullandım ilk başta bende gerek duymamıştım ama sonra aldım yara olup sütyene ya pede yapıştığı zaman daha çok can yakıcı oluyor gümüş kapak o anlamda kurtarıcı
Pofidik123_ Sufan bence memnun kalmayanlar yara olduktan sonda kullananlardır yara olmasın diye kullanılıyo zaten bende çok kararsızım alıp almamakla ama gerçekten pahalı ya birazdaha uygun olabilirdi
NereyeKoyduysanOrdadir 1903kartalice valla kimi gördüysem boşuna aldım diyor nerdeyse hepsi. O yüzden ben almayacağım.
Miniboy 1903kartalice ben gebe eğitiminde ebeye sormuştum zorunlu değil ama alacaksanız piyasa çok çeşit var bazışarı karışımlı dahada zarar veriyor alacaksanız en yüksek ayar olanı almalısınız demişti. Ben almadım. Onun yerine göğüs pedi ve göğüs kalkanı aldım. Göğüs kalkanıda direk üstüne bişey gelmesini engelliyor. Çok iyi yorumlar vardı deneyeceğim
SM5534 1903kartalice çokk elzem bir ihtiyaç değil ama göğüs ucunuz yara olup yada hassaslaşırsa acımasın diye konulduğunda evet işe yarıyor benim bi ara acımaya başlamıştı yara olacak gibiydi göğüs ucuma koydum acımı hafifletti iç çamasıra değmesini engellediği için
Biminikannesi 1903kartalice bende ilk kızımda aldım hiç faydası olmadı o yüzden almadım bende en iyi şifa olcak göğsüm ev yapımı zeytin yağ