Herkese merhaba
Böyle bi konuyla kimseyi meşgul etmek istemem şimdiden hakkınızı helal edin 🙌
Biraz uzun olacak ama benim eşim asker şuan ev götüremediği için eşim Hakkari’de bende 2 kızımla memleketteyim.Gebelik düşünmediğim için prezarvatifle korunuyorum ama herşey burada başladı işte eşim izne geldi ve ben adetimin 5.günündeydim çok özür dileyerek söylemek istiyorum bi anda ne olduğunu bile anlayamadan korunmasız bi ilişki oldu ama tabiki ben kendime kızmaya başladım çünkü ilk defa adet zamanı böyle bişi yaptım neyse ertesi gün bana bi halsizlik bi mide bulantısı bi idrar yolu enfeksiyonu yapıştı ama sürekli devlet hastanesine gittim idrar yolu enfeksiyonu deyip yolladılar ben ilaçları bitiriyorum hooop yine aynı 2 ay çektikten sonra artık bi kadın doğuma gitmeye karar verdim gittiğimde rahim duvarı kalınlığı olduğunu ve vajinal enfeksiyon geçirdiğimi söyledi fitil antibiyotik verdi ilaçlar bitince rahim biyopsisi ve hormonlu spiralin kalınlık için iyi geleceğini söyledi neyse ben ilaçları tekrar kullanmaya başladım fitili koyduğum an iyiyim fitilin etkisi geçince bende bi halsizlik öyle böyle değil bir de ağzımda o kadar kötü bir tat ve yediklerimin tadını alamama başladı fitili koyuyoruö hop bu sorunlar kayboluyor fitilin etkisi geçince yine aynı ağız tadı bozukluğu yaklaşık 1 ay da böyle idare ettim ama her geçen gün bana zehir gibi geçti psikolojim gerçekten o kadar bozuk ki.2 gün önce rahim biyopsisi oldum ve hormonlu sprial takıldı ama benim bu halsizlik ve ağız tadı sorunum hala aynı doktora da söyledim gitmiş bana reflü ilacı yazmış reflü değilki 😔 kızlar belki bi bileniniz çıkar ne olursunuz Allah rızası için ben ne yapabilirim adet dönemi vücut mikroba açık olur o an bi mikrop falan mı kaptım doktora ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor artık gerçekten bunalıma girdim fikir yardımı bekliyorum 😢