Lavista Önce kız sonra erkek diyenlere çok denk geldim ama genelde erken haftalarda erkek denilip de değişen pek yok. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
mrym32 3melekannesiyim sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım çocukların kaç yaşında bende ikinciye hamileyim bebeğim bu ay 1 yaşına girecek bende 4.5 aylık hamileyim
3melekannesiyim mrym32 rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bnm büyük kız 3 yaşında küçüğü 21 aylık ikinci doğumumda büyük kızım 18 aylıktı bnde şuan 18+5
mrym32 3melekannesiyim bizim de 16 aylık olucak günlerimizde yakınmış bende 18+2 haftalık hamileyim Nasıl zor oluyo demi arada fark az olunca
3melekannesiyim mrym32 evet zor oluyor küçüğü biraz toparlaninca ikiz gibi oluyorlar kavga kıskançlık gibi seyler artıyor ama bir taraftan da iyi anlaşıyorlar değişik bir süreç zor ama güzel 🤭
Turuncukelebek 3melekannesiyim kız dese ihtimal olabilirdi ama erkeklerde yanılma payı çok olmuyor canım direk pipi goruyorlar
3melekannesiyim Turuncukelebek inşallah öyle olur 🤭 2 kızdan sonra önce sağlıklı olmasını istiyorum sonra erkek olmasını 🤭
hayirlisi06 3melekannesiyim maşallah darısı başıma banada dua edin lütfen 4 kızım oluyor İnşaAllah hayırlıca bir supriz olur erkek derler sağlıkla hayırla Aminn… Rabbim büyüktür dua bekliyorum
Bumah 3melekannesiyim canim degisebilir ben 21 de ogrendim kiz erkek kiz erkek dendi erkek cikti en sonunda 😀
Ebru0 3melekannesiyim peki kızlarla erkek hamileliğinin belirgin farklılıklarini fark ettiniz mi kendinizde? Örnek verebilir misiniz kızlarda bu olmuştu erkekte bu diye
3melekannesiyim Ebru0 yok yani belirli bir fark oldu diyemiyorum sadece bulantılarım ilk ve 2. Gebeliğimdeki gibi değildi