naz2705 Merhaba kızlar İstanbul Avrupa yakası Medipol bahçelievlerde doğum yapan yada yapacak varmı? Doktorumu değiştiricem doktor önerisi istiyorum
hoppaselam naz2705 muhabbet haliloğluna gidiyorum şimdilik memnunum henüz doğum yapmadım, genel olarak bütün doktorların yorumları güzeldi. asiye uzun ve mürvet hanıma giden arkadaşlarım var onlar da memnun. derya hanımın da yorumları güzeldi
Eliffaytacc naz2705 necla hanima gidiyorum 16 haftalik hamileyim cok memnunum keisnlikle tavsiye ederim cok sakin bir ses tonu var
Rumeysaavci Ben medipol bahçelievler Necla ülker e gidiyorum en başından beri ve 5 gün sonra doğumum var çok memnunum🙏🏿💕
Tansuisik Ben Asiye Uzun da takipliyim şuan … ilk gebeliğim de de aynı doktor takipliydim ve çok memnun kaldığım için yine orda buldum kendimi :)
Sule222 Tansuisik Dogumda nasıldı peki nasıl bir doktor. Herkesin düşünce yapısı farklı oldugu icin belki size göre iyidir. Doktor değiştirmem gerekiyor ve karar veremiyorum. Ama medipol mega ya da bahçelievler düşünüyorum
NessB Asiye Hanım’a gidiyorum çok da memnun kaldım şükürler olsun.Hatta az önce nişan geldi 🤭gelirse muhakkak geliyorsun demişti
Tansuisik Sule222 Benimle çok ilgiliydi ve hastahaneden çıktıktan sonra ağrılarım çok azdı zaten şuan tekrar ona gitmemin en büyük sebebi elinin hafifliği ve ilgisi … Kimi yönlendirdiysem asla pişman olmadım