Sevgiiss zeynepikra1 Awox çatlamanın 7. Günü gösterdi 10. Günü kan verdim 29 çıktı sanırım 7. Gün 5 falandı değer 😄
momof3 zeynepikra1 prodoctor yalancı pozitif veriyor güvenilir değil zaten ama predictor’e de asla güvenmeyin bi ton para veriyoruz ama o da 3 ay üst üste yalancı pozitif verdi bana.En iyisi awox bence
Ayfat90 october merhabalar tüp bebek transferi miydi betanız böyle çıktığında ? Tüp bebekse transferden sonra kaçıncı gündü?
Sevgiiss zeynepikra1 7. Gün ben görüyordum ama telefonda çıkmıyordu . Bir gün arayala yaptım hepsini 7 8 9
nur2337 AslanKayra ovulasyon yaptınız mı yada yumurtlamadan kaç gün sonra test taptınız adete kaç gün vardı
october Ayfat90 merhaba hayır normal yoldan olmuştu o bebeğim devam etmedi ama, tüp bebekte de 5. gün embriyosu 1 Ağustos transfer tarihim 6 Ağustos 21 beta ile öğrendim
Ayfat90 october anladım, ben de 1 eylülde transfer oldum bugün idrar testim negatifti o yüzden sordum. Yine de allahtan ümit kesilmez
october Ayfat90 henüz erken idrarda çıkması için kanda bile çıkmaması normal, her embriyo her gebelik bir değil ilk transferimde çok araştırmıştım 8-9. günlerde idrarda görüyordu herkes önceki günler negatifmiş onların da