Rabiafa Yanmaz yapışmaz tencere tava takım almak istiyorum tefal hariç hangi marka almalıyım. Kullanıp memnun olan bana öneri yapacak olan arkadaşlar karar vermemi kolaylaştırma adına bu postu açtım. şimdiden teşekkür ederim
Berencim Rabiafa thermoad diye bir marka var mükemmel hem uygun hem de 3 yıldır kullanıyorum dikkatsiz olmama rağmen daha yeni yeni yapışma olmaya başladı söylediğim herkes de çok memnun
Serap09 Rabiafa tefal var kullaniyorum 2 yıl oldu gayet iyi boykot olduğunu yazmışsınız üstte biz aldık artık mecbur kullaniyoruz şimdi olsa almazdım tabi ayrı mesele
aysegul890 karaca biodiamond kullanıyorum asla yanma yapışma yapmıyor tahta kaşık harici kullanmıyorum çizilme vs yapmadı temizlemesi de aşırı kolay ve rahat
Rabiafa aysegul890 Karaca’nın celik tenceresini kullanıyorum cok kaliteli degıl tabi ben cok önceden almıştım. Teşekkürler
Ruruu Rabiafa fissler’in ceratal serisinin tavalarini kullaniyorum coook memnunum. Karaca’nin x refika swiss serisinden de birkac tava kullaniyorum onlar da guzel diyebilirim. Seramik olduklari icin teflon gibi zararli da degiller ozellikle fissleri kesinlikle tavsiye ederim cok kaliteli
Bimiyendis Rabiafa ben Karaca’nın refika Birgülle yaptığı seti aldım baya memnun kaldım 1 yıla yakındır kullanıyorum bir sorunu yok