kurkmantosuzmadonna Hizliveofkeli moderotör bazen post açıyor kullanıcı adı değişikliği diye oraya istediğin ismi yorum olarak yazıyorsun değiştiriyorlar
[silindi] Eyllullu Canım moderatörler sanırım post açıyor oraya yazıyorsunuz onlar değişiyor Sanırım öyleydi 😅
GirlandBoy_Mom [silindi] ayy tam delirmelik dönemdesin 🥲 bende delirdim sayılır 2 çocukla neyse çaktırmayın😂 oğluş da iyi ablası bıraksa daha da iyi olacakda işte kıskancız biraz 🥹
GirlandBoy_Mom [silindi] ful onunla ilgileniyoruz aşkım inan sevdiriyoruz cici kardeş diye seviyorda ama bizi paylaşamıyor o da küçük anlamıyor işte bazen nasıl yeticem diye düşünüyorum Allah’tan eşim çok destek oluyor allahım yokluğunu göstermesin 🤲🏻
[silindi] Eyllullu nickin çokta kötü değil ama postu açtıklarında üste ekliyorlar görürsün inşallah bi dahakine
GirlandBoy_Mom [silindi] alışır inşallah kuzum aslında çok seviyor ama paylaşamıyor işte o da ilgiye sevgiye muhtaç küçüğü anlamıyor ama İkra daha derdini anlatabilecek seviyeye geldi ondan ilgimiz sevgimiz hep ona
nurssmom [silindi] ahhahahaha öyle oldu gerçekten 😂 ben 2 kayıptan sonra anne olucam Allahın izniyle belli etmem lazım anne olduğumu buldumcuk olduk 😂😂😂