aybalasmom [silindi] ay bilmiyorum ki kdjdjd ben Aybala Gökçen koyacağım belki ikisini söylersem daha net hatırlarsınız🤭 ben hafıza konusunda çok iyi değilim 🥹
cilvelilahmacun ErsBegAs Aynen nsjsjjs söylemesen değiştiğini bile farketmemistim ben snjsjs eski isminle okuyordum nickini sjsjsj
Yenibirannee [silindi] bazılarını bende tanıyamıyorum profıl fotolarıda değişmiş kızlara güncelleme geldi valla 😂😂
[silindi] aybalasmom ben de aybalasmom görünce acaba mı dedim sanki isim hakkında bi post açılmıştı aybala isminde çocukluk arkadaşım vardı vs diye yazmıştım
aybalasmom [silindi] o ben değilim o zaman. Kızımın adını her posta yazmışımdır ama ayrıyetten post açmadım hiç 🤭 burda birkaç kişi daha Aybala koymayı düşünüyordu belki onlardır
[silindi] Aaayseeert arada post açılıyor o postları takip et yorum yaptığında değiştiriyor Naime hanım
GirlandBoy_Mom [silindi] ayy tam delirmelik dönemdesin 🥲 bende delirdim sayılır 2 çocukla neyse çaktırmayın😂 oğluş da iyi ablası bıraksa daha da iyi olacakda işte kıskancız biraz 🥹